Home » Turism Extern » Groenlanda » Vacante individuale in Groenlanda: Uimitorul Ammassalik


Vacante individuale in Groenlanda: Uimitorul Ammassalik

Vacante individuale in Groenlanda: Uimitorul Ammassalik - de la 1249 EURO

Rezerva online

Vacanţe in Groenlanda

Groenlanda, cea mai mare insulă a planetei, oferă una dintre cele mai relaxante, interesante, frumoase, liniştite si unice vacanţe.

Vacanţele în Groenlanda pot fi o continuare a vacanţelor din Islanda. Zborul dintre cele două regiuni durează numai două ore, deci poate fi o extraordinară prelungire de vacanţă pentru cei ce doresc sa vadă cultura în mare parte neatinsă de influenţele străine si peisajul care pur şi simplu vă taie răsuflarea cu frumuseţea lui.

Putem aranja o vacantă personalizată spre sudul sau estul Groenlandei.

Sudul Groenlandei este vestit pentru dealurile sale verzi contranstând cu iceberg-urile, vestit pentru vastele întinderi de pământ si pentru localnicii prietenoşi cât şi pentru fascinantele ruine Vikinge.

Pe de altă parte, Estul Groenlandei, este cunoscut pentru bogata cultură Inuit cât şi pentru faptul ca aici se simte mai mult ca oriunde apropierea de natură. Zboruri către estul Groenlandei sunt disponibile tot anul. Experimentaţi o excursie cu sania trasă de câini husky însoţiţi de localnici, tururi cu caiacul sau vânătoare de bivoli – Groenlanda este ceva ce n-aţi mai experimentat niciodată!


Uimitorul Ammassalik

2 nopti / 3 zile

Pensiune completa

Exploraţi estul Groenlandei printr-o vacanţa de trei zile. Atracţiile excursiei constau într-un tur cu elicopterul deasupra muntilor de granit, gheţarilor si iceberg-urilor, cat si cazarea în satul  Ammassalik pe care multă lume îl considera cel mai incantator sat din Groenlanda. Opţional excursii cum ar fi: croaziere printre gheţari, plimbari cu ghizi si cu elicopterul. Tasiilaq este un sat cu aproximativ 1.400 locuitori, fiind cel mai mare sat din estul Groenlandei, la sud de Cercul Arctic. Ammassalik este situat la numai 10 minute distanta parcursa cu elicopterul din Kulusuk, dar acest zbor scurt  reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase expeditii imaginabile caci se traverseaza marea cu ghetarii care separa aceste doua insule muntoase.

Sezon: 1 iunie - 11 septembrie

 

Tarife incepand de la: 1.249€ / persoană/ cameră dublă/ cazare Hotel 2*

 

Itinerar:

Ziua 1: Ghetarii plutitori ai Groenlandei

Plecati din Aeroportul Reykjavík spre Kulusuk, zbor de 2 ore. Odata ajunsi acolo, veti fi transportati timp de 10 minute cu elicopterul la Ammassalik. Panoramele sunt incantatoare: fiorduri si ghetari. Veti fi transferati la Hotel Angmagssalik situat pe un deal cu o panorama incantatoare asupra satului. Veti putea lua cina si relaxa in voie.

Ziua 2: Tasiilaq

In Tasiilaq veti avea posibilitatea sa optati pentru excursii care mai de care mai interesante, excursii private cu barca, plimbari pe jos sau cu elicopterul.

Ziua 3: Kulusuk si plecarea

Dimineata veti lua elicopterul inapoi la Kulusuk pentru zborul inapoi spre Reykjavik. In cazul in care aveti destul timp la dispozitie, puteti face o plimbare spre Satul Kulusuk care se afla la aproximativ 40 minute de mers pe jos. Zborul inapoi spre Reykjavík va va da posibilitatea unor panorame incantatoare aspura Satului Ammassalik cat si asupra ghetarilor.

 Tariful include:
  • Zborul: Reykjavik - Kulusuk si retur
  • Zborul cu elicopterul: Kulusuk - Ammassalik si retur
  • 2 nopti cazare la Hotel Angmagssalik sau similar
  • Pensiune completa la Hotel Angmagssalik
  • Sandwich sau croissant in timpul zborurilor zborurilor
  • Taxele de aeroport
Tariful nu include:
  • Transferurile de la aeroportul Reykjavik
  • Excursiile optionale
  • Asigurarea de calatorie
  • Zborurile internationale

 

Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea de nopti si excursii.


Decarca oferta completa aici

 

Rezerva online

Vacante individuale in Groenlanda: Uimitorul Ammassalik