Home » Vacante de Aventura » Chile » Patagonia si Croaziera pe Vasul Mare Australis


Patagonia si Croaziera pe Vasul Mare Australis

Vacanta in America de Sud, Patagonia: Chile si Croaziera pe Vasul Mare Australis - de la 4691 EURO

Rezerva online

Patagonia

Santiago, Torres del Paine şi Croaziera cu Mare Australis

12 zile, plecari zilnice

Descriere

Mare Australis şi Via Australis sunt noile vase de croazieră ale Cruceros Australis în Patagonia şi Tierra del Fuego. Vasele de lux oferă siguranţă şi confort. Fiecare din cabinele exterioare oferă privelişti spectaculoase asupra gheţarilor magnifici, pădurilor şi munţilor cu vârfurile acoperite de zăpadă atunci când fac traversarea din Chile spre Argentina. Înainte de croazieră vom vizita „cuernos” din Parcul Naţional Torres del Paine, care cuprinde munţi, gheţari, lacuri şi râuri, şi care a fost declarat o Rezervă a Biosferei Mondiale de UNESCO în 1978. Turiştii Destination Travel vor petrece şi 2 zile în Santiago.

Data preferată de plecare pentru această călătorie este duminica, dar se poate modifica prin reorganizarea itinerarului. Această călătorie poate fi personalizată pentru a se potrivi datelor dumneavoastră de călătorie şi unor anumite cerinţe formulate de dumneavoastră.  

Vă putem pregăti un itinerar personalizat. Avem oferte pentru hoteluri de 3, 4, 5 stele şi de lux. Opţiunea Deluxe se referă la noul hotel Ritz Carlton din Santiago.

Acest tur include biletul de avion internaţional din Paris (Franta), în date care nu sunt sărbători. Nu este neapărat necesar să zburaţi prin Paris; Agentia noastra se va ocupa de zborul cel mai direct către oraşul de destinaţie. În funcţie de datele dumneavoastră de călătorie şi de locaţie, vom calcula taxa cea mai economică dinspre Bucureşti.

Itinerariu:

Ziua 1: Zbor de noapte către Santiago.
Ziua 2: Primire la aeroportul din Santiago şi transfer la hotelul ales din centrul oraşului. După amiază faceţi un tur al oraşului Santiago. O plimbare pe străzile principale ale centrului oraşului, pentru a vedea Palatul neoclasic Moneda, construit în secolul 18 şi sediul actual al guvernului, Plaza de Armas, sau piaţa principală cu catedrala sa, Muzeul de Istorie Naţională li Oficiul Poştal Central, fiecare cu un stil arhitectural diferit. Continuaţi către Parque Forestal, inspirat din Champs d’Elysee din Paris, Muzeul bele-arte şi Colina Santa Lucia, unde a fost fondat oraşul în 1541. Continuaţi în zona boemă Bellavista şi urcaţi colina San Cristobal pentru o vedere panoramică a oraşului cu Munţii Anzi pe fundal. Turul se termină cu o vizită în satul meşteşugăresc Los Graneros del Alba (închis lunea; se oferă o destinaţie alternativă). Revenire la hotel.
Notă:
cazarea începe de obicei după ora 14:00. Se poate începe cazarea şi mai devreme dacă există camere libere (neconfirmat).
Ziua 3: Ziua este dedicată unui tur prin Santiago. Puteţi alege una din următoarele excursii de o zi:
 • Vina del Mar şi Valparaiso
 • Valle Nevado
 • Isla Negra – Muzeul Pablo Neruda
 • Cousińo Macul şi cramele Concha y Toro
Ziua 4: Santiago – Punta Arenas – Puerto Natales
Transfer la aeroport pentru zborul către Punta Arenas. Primire la aeroport şi transfer la staţia de autobuze pentru a lua un autobuz spre Puerto Natales. La sosire, veţi fi transferat la hotel. Seara vă puteţi odihni înainte de excursia la Parcul Torres del Paine.
Ziua 5: Parcul Naţional Torres del Paine
O excursie de o zi la Parcul Naţional Torres del Paine. Pe drum vom vizita Peştera Milodón, unde au fost găsite rămăşiţele unui animal preistoric în secolul trecut. Parcul Naţional Torres del Paine a fost declarat o Rezervă a Biosferei Mondiale de UNESCO în 1978. Parcul acoperă o zonă de 160.000 de hectare. Cea mai importantă atracţie este lanţul muntos central unde se află Horns of Paine şi acele formate prin acţiunea mai multor gheţari care înconjoară stânca. Există multe lacuri impresionante, gheţari, cascade şi o floră şi faună destul de variată, care fac aceste locuri una din cele mai faimoase atracţii din Chile. Prânzul (inclus) va fi servit într-un restaurant aflaţi şi el în parc. Transfer la o hosteria din după amiază târziu.
Ziua 6: Torres del Paine
O zi de relaxare în Torres del Paine. Sunt disponibile excursii opţionale la hosteria. Petreceţi noaptea în Torres del Paine.
Ziua 7: Torres del Paine – Punta Arenas
Dimineaţa program liber. După amiaza transfer la Punta Arenas. La sosire, transfer la hotel.
Ziua 8: Transfer în port pentru a vă îmbarca pe nava de croazieră Mare Australis. Căpitanul şi echipa sa vor oferi o recepţie cocktail de bun venit la bord. Imediat după, vasul va porni spre capătul lumii. Prin mitica strâmtoare a lui Magellan, vom călători spre Patagonia de Sud, inclusiv Tierra de Fuego. Acesta este începutul unei aventuri minunate!
Ziua 9: Golful Ainsworth – Gheţarii Brookes
În lumina proaspătă a dimineţii, vasul nostru va continua să navigheze prin canalul Almirantazgo până va ajunge la Gheţarul Marinelli din Golful Ainsworth. Aici vom face o plimbare pentru a descoperi un stăvilar construit de castori în mijlocul unei minunate păduri Magellanice. Pe plajă vom privi o colonie de foci elefant. În continuarea călătoriei vom ajunge la Golful de Gheţari Brookes, unde vom fi înconjuraţi de mai mulţi gheţari ce oferă un spectacol incredibil.
Ziua 10: Gheţarul Pia – Aleea cu Gheţari
Vom naviga prin cea mai mare parte a Canalului Beagle pentru a intra în Golful Pia şi a debarca lângă gheţarul cu acelaşi nume. Vom face o excursie până la un punct de observare, ideal pentru o privire asupra lanţului muntos de unde s-au format gheţarii şi asupra drumului acestora către mare. După această experienţă de neuitat, vom naviga din nou de-a lungul braţului nord-vestic al Canalului Beagle pe maiestuoasa Alee cu Gheţari: gheţarii Spania, Romanche, Germania, Italia, Franţa şi Olanda.
Ziua 11: Cape Horn şi Puerto Williams
Vom naviga prin canalele Beagle şi Murray şi vom debarca în Parcul Naţional Cape Horn. Cape Horn, un promontoriu abrupt cu o înălţime de aprox. 425 metri, unde oceanele Atlantic şi Pacific se întâlnesc, a fost descoperit în 1616 de expediţia comercială olandeză organizată de Isaac Le Maire. Cape îşi datorează numele Portului Hoorn, punctul de pornire al expediţiei. După amiază vom debarca în Port Williams, unde puteţi face excursii opţionale la Muzeul Martin Gusinde sau puteţi face un zbor deasupra Cape Horn.
Ziua 12: Ushuaia
Sosire în Ushuaia, cel mai important oraş al Argentinei în Tierra de Fuego, şi cel mai sudic oraş al lumii. Vom debarca la 8:00 am. Transfer la aeroport pentru zborul către Buenos Aires şi conexiune cu zborul spre casă, sau spre Argentina (Buenos Aires, Patagonia, Iguazu).

 

Tarife in euro per persoana:

Tipul de cazare

3-stele

4-stele

5-stele

Deluxe

Dubla

€4.691

€5.342

€5.687

€5.803

Single

€6.729

€7.165

€7.425

€7.639

 

Tariful include:

 • Zborurile: Paris, Franta - Santiago si Buenos Aires - Paris, clasa economica
 • Zborurile interne: Santiago - Punta Arenas si Ushuaia - Buenos Aires
 • Cazarea cu mic dejun inclus tip continental
 • Cabina cu vedere la mare pe Vasul Mare Australis cu pensiune completa si activitatile la bord
 • Excursii cu ghid vorbitor de limba engleza
 • Intrarile la obiective
 • Toate transferurile dintre aeropoarte si hotelurial
 • Mesele, acolo unde se specifica in itinerariu

Tariful nu include:

 • Taxele de aeroport locale
 • Zborul Bucuresti – Paris si retur (serviciu suplimentar la cerere)
 • Asigurarea medicala (serviciu suplimentar la cerere)

  

Hotelurile per orase si categorie

(confirmarea acestora se face in momentul rezervarii)

Santiago

3-stele

Diego de Almagro, Panamericano sau similar.

   

4-stele

Orly, Galerias Santiago sau similar.

   

5-stele

Santiago Marriott, Bosque Park & Suites sau similar.

   

Aeroport

Holiday Inn Express (Santiago Airport), langa aeroport

   

Deluxe

Ritz Carlton, Grand Hyatt Regency, San Cristobal Tower sau similar.

   

Puerto Varas

3-stele

Colonos del Sur Express, Gran Reserva, sau similar.

   

4-stele

Cabanas del Lago (standard room), Hotel Solace sau similar.

   

5-stele

Cabanas del Lago (superior room), Hotel Patagonico sau similar.

   

Deluxe

Cumbres Patagonicas Hotel sau similar.

   

Quincho Country Home

La 10 Km de Puerto Varas, o vila excusivista sub conducerea unei echipe si management Chilian/German, inconjurata de gradini si padure,  Quincho Country Home este un hotel unic cu panorame impresionante asupra vulcanilor Osorno si Calbuco si a Lacului Llanquihue.  

   

Torres del Paine

3-stele

Hosteria Cerro Guido si Hosteria Rio Serrano in camera standard , sau simlar

   

4-stele

Hosteria Cerro Guido si Hosteria Rio Serrano in camera Superioara, sau simlar

   

5-stele

Hosteria Lago Grey, sau similar

   

 

 Acest pachet turistic poate fi personalizat.

 

Rezerva online

Vacanta in America de Sud, Patagonia: Chile si Croaziera pe Vasul Mare Australis