Home » Vacante de Aventura » Norvegia » Vacanta de pescuit - Fiordurile Norvegiei


Vacanta de pescuit - Fiordurile Norvegiei

Vacanta de pescuit - Fiordurile Norvegiei - de la 0 EURO

Rezerva online

 Vacanta de pescuit – Fiordurile Norvegiei

In partea de nord vest a Lyngenfjord, in micul si pitorescul sat Djuvpik, se afla satul de vacanta Artic Lyngen Sjocamp, chiar pe coasta fiordului.
Cazarea se face in case de vacanta moderne, ce au doua dormitoare, livinguri spatioase, bucatarii complet utilate si terase cu vedere la ocean, de pe care puteti admira peisajele extraordinare pe care le creaza fiordurile din nord vestul Norvegiei. De asemenea va puteti bucura de o baie fierbinte in natura, unde puteti sa va relaxati admirand privelistea inconjuratoare.
Casele de vacanta au si camere de serviciu dotate cu masina de spalat si uscator de rufe.
Pe toata durata verii, Artic Lyngen Sjocamp este recunoscut ca punct de plecare pentru expeditiile de pescuit.
In timpul toamnei si iernii, satul de vacanta este locul perfect pentru a vedea Luminile Nordului, cat si pentru sky si observarea vietii salbatice sub polare.
La aproximativ 3 km de satul de vacanta puteti gasi un magazin mixt. In apropiere este si un port in care veti putea vedea sosind cu regularitate cursele de catamaran care fac legatura intre fiordurile nordice, dar si multe ambarcatiuni de pescuit si agrement.
Satul Djupvik se afla la 20 km nord fata de fwrry-boat-ul din Olderdalen, la 200 km de orasul Tromso (cu masina) sau 110 km (daca se merge cu ferry-boat-ul prin fiordurile Lyngen si Ulls). La 29 km nord de Djuvpik este Storslett, centrul regiunii Nordreisa, unde puteti gasi mai multe magazine pentru cumparaturi.
Vasul cu care veti iesi la pescuit este dotat cu sistem localizare gps, sonar pentru peste, veste de salvare. In functie de abilitatile si cunostintele dumneavoastra de navigare, vasul se va inchiria cu capitan.
 
Detalii de calatorie:
- Temperaturile in timpul lunilor de vara nu urca la mai mult de 14-16 grade Celsius, asa ca echipamentul trebuie sa fie adecvat unei calatorii sub polare.
- Este recomandat sa aduceti cu dumneavoastra propriul echipament de pescuit si sa aveti in vedere ca cele mai probabile capturi vor fi somnul, codul, halibutul.
- Va recomandam sa va faceti aprovizionarea pentru 3-4 zile inca din Tromso, orasul de destinatie al zborului dumneavoastra. Magazinul
alimentar cel mai apropiat de satul de vacanta in care veti fi cazati este la 3 km.

Rezerva online

Vacanta de pescuit - Fiordurile Norvegiei