Home » Turism Extern » Mexic » Vacanta de Lux in Cancun, Mexic. Vacanta la Plaja personalizata. Paraiso de la Bonita


Vacanta de Lux in Cancun, Mexic. Vacanta la Plaja personalizata. Paraiso de la Bonita

Vacanta de Lux in Cancun, Mexic. Vacanta la Plaja personalizata - de la 1694 EURO

Rezerva online

Complexe turistice în Cancun şi împrejurimi , 4 zile

 

Bucuraţi-vă de plajele magnifice, apa de cristal şi hotelurile elegante, precum şi de ruinele maiaşe din apropiere, care îţi taie răsuflarea, fauna exotică şi oraşele coloniale. Unele din cele mai bune locuri pentru scufundări şi snorkeling se află tot aici!

 

Paraiso de la Bonita

Pentru o vacanţă romantică, acest complex turistic exclusivist aflat la 15 mile (24 de km) de Cancun, Mexic, poare crea ambianţa perfectă. Savuraţi o cină privată la lumina lumânărilor într-un loc retras sau faceţi o plimbare cu catamaranul la apus de soare de-a lungul rivierei mexicane. Acest complex turistic magnific este de asemenea ideal pentru o vacanţă relaxantă în mijlocul unui paradis tropical şi într-o zonă plină de istorie. Exploraţi numeroasele ruine din zonă sau faceţi o excursie prin junglă pentru a face cunoştinţă cu animale şi păsări pe care nu le-aţi mai văzut niciodată. Permiteţi unuia din cele mai exclusiviste complexe turistice spa de lux din Mexic să transforme în realitate viziunea dumneavoastră legată de escapada perfectă. Paraiso de la Bonita este un complex “Adults-Only” ce oferă un nivel excelent de intimitate şi lux turiştilor cu gusturi rafinate.

Antichităţi alese, marmură răcoritoare şi materiale luxoase. Fiecare din apartamentele Riviera Maya sunt decorate personal cu materiale neobişnuite şi comori adunate de proprietarii complexului, în timpul călătoriilor lor prin lume. Combinate cu un stil eclectic mexican, diversele elemente creează un paradis de calm şi lux. Băile mari cu sticlă şi marmură oferă o oază privată cu căzi de marmură pentru două persoane şi duşuri cu jet relaxant. La Paraiso de la Bonita, veţi avea parte şi de terase mari, private cu vedere spectaculoasă asupra oceanului, care vă permit să vă cufundaţi într-o lume de vis.

Paraiso de la Bonita dispune de două restaurante diferite şi de un bar cu piscină şi cu grătar pe plajă pentru mâncăruri uşoare. Puteţi lua masa şi în particular în diverse locuri de pe proprietare. Barul – bibliotecă dispune de o colecţie impresionantă de materiale literare, acces wireless la internet şi privelişti liniştitoare asupra oceanului, este un loc plăcut de întâlnire pentru turişti.

În zona de spa a acestui complex mexican, puteţi savura terapii unice care combină tradiţii antice şi ştiinţa modernă. Thalasso Center & Spa, cu o suprafaţă de 2000 de m2, este primul centru de spa de lux european Thalasso din America de Nord şi un templu al sănătăţii şi întineririi pentru corp, minte şi suflet.

Doar pentru adulţi – sunt bineveniţi tinerii de peste 16 ani.

 

 

Ziua  1: Intampinare de catre ghidul Dvs. la Aeroportul din Cancun urmata de transferul Dvs. la Paraiso de la Bonita Resort.

Ziua  2: Zi libera pentru relaxare sau activitati optionale. Micul dejun este inclus.

Ziua  3: Zi libera pentru relaxare sau activitati optionale. Micul dejun este inclus.

Ziua 4: Transfer.

 

Tarife in euro (€) pe persoana:

Tipul de cazare

Suita cu vedere la ocean

Suita cu vedere la ocean si piscina

Dubla

€1.694

€1.806

Single

€2.870

€3.270

Tariful include:

Transferurile de la/spre aeroportul Cancun la Paraiso de la Bonita Resort

Cazarea cu mic dejun tip bufet

Tariful nu include:

Zborurile internationale (serviciu suplimentar la cerere)

Activitatile optionale: calarie, activitati acvatice inclusiv scuba diving, snorkeling, windsurfing, kayaking, Skyrider sau Waverunners. De asemenea, vor fi disponibile si excursii de o zi la ruinele Chichen-Itza, Tulum sau Coba

Asigurarea medicala (serviciu suplimentar la cerere)
 

Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor  si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.

Această excursie poate fi rezervata in combinatie cu un itinerar personalizat. In cazul in care se opteaza numai pentru cazare la Complexul Turistic Paraiso de la Bonita, tarifele vor fi diferite

 

Rezerva online

Vacanta de Lux in Cancun, Mexic. Vacanta la Plaja personalizata