Home » Turism Extern » Mexic » Vacanta de Lux în Costa Alegre, Complexul turistic Las Alamandas, Mexic


Vacanta de Lux în Costa Alegre, Complexul turistic Las Alamandas, Mexic

Vacanta de Lux în Costa Alegre, Vacanta la Plaja la Las Alamandas, Oferta Exotica in Mexic - de la 1100 EURO

Rezerva online

Complexe turistice în Costa Alegre

Vacante de Lux in Mexic

Vacanta la plaja

Costalegre, o zonă a coastei Pacificului care se întinde de la Manzanillo în sud până la Puerto Vallarta în nord, este compusă din jungla tropicală neatinsă, plaje minunate, golfuri şi lagune, pline de păsări exotice, mici sătucuri de pescari şi hoteluri de lux ascunse.

Las Alamandas (4 zile)

Cele şase vile (unde pot fi cazate maxim 30 de persoane) sunt administrate ca un domeniu elegant, privat unde turiştii se simt ca acasă. Vilele au acoperişuri înalte cu ţiglă, terase umbrite şi pardoseli ceramice albe. Aleile decorate cu mozaicuri din piatră şerpuiesc prin grădinile tropicale luxuriante.

Fiecare cameră este decorată în culori similare bijuteriilor alese de proprietara Isabel Goldsmith-Patińo. Un amestec plăcut de modele, materiale şi articole de artă a fost selectat de pe tot cuprinsul Mexicului. Canapelele de rattan tapisate în galben-canar sau roz electrizant au perne brodate în culori luminoase, pe care vă puteţi face siesta. Articolele mexicane de artă populară pictate manual dau viaţă camerelor.

Camerele dispun de băi mari cu faianţă mexicană şi o cadă imensă, duş, bideu, lavoare duble şi rafturi încăpătoare precum şi terase private şi zone largi de living / dining. Toate apartamentele şi camerele deluxe dispun de mini-bar.

 

Ziua 1

La sosire in aeroportul din Puerto Vallarta sau Manzanillo, veti fi intampinati de ghidul Dvs. care va va transfera la Vila Dvs. din Las Alamandas.

Ziua 2

Zi libera pentru relaxare sau activitati optionale. Micul dejun este inclus.

Ziua 3

Zi libera pentru relaxare sau activitati optionale. Micul dejun este inclus.

Ziua 4

Transfer la aeroport.

 

Tarife per persoana in euro (€)

Tipul de cazare

Casa Azul King

Dubla

€ 1.100

Single

€ 2.150

 

Tariful include:

  • Transferurile de la/dinspre Aeroportul din Manzanillo la Resortul Las Alamandas
  • Cazarea cu mic dejun hotel accommodation including buffet breakfast.

Tariful nu include:

  • Zborurile Bucuresti Manzanillo/Puerto Vallarta (serviciu suplimentar la cerere)
  • Activitatile optionale: calarie (prima ora este gratuita), ciclism montan, scuba, snorkeling, tenis (prima ora este gratuita), activitati cu barca sau alte activitati pe apa sau pe uscat diverse

Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor  si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.

Această excursie poate fi rezervata in combinatie cu un itinerar personalizat. In cazul in care se opteaza numai pentru cazare la Las Alamandas, tarifele vor fi diferite 

 

Rezerva online

Vacanta de Lux în Costa Alegre, Vacanta la Plaja la Las Alamandas, Oferta Exotica in Mexic