Home » Turism Extern » Thailanda » THAILANDA - VIETNAM- CAMBODGIA


THAILANDA - VIETNAM- CAMBODGIA

THAILANDA - VIETNAM- CAMBODGIA - de la 2099 EURO

Rezerva online

 

OFERTA SPECIALA
THAILANDA - VIETNAM- CAMBODGIA
PLECARE GARANTATA:  29 MARTIE 2015

 

Bucuresti - Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Cai Be - Vinh Long - Can Tho - My Tho - Ho Chi Minh - Danang - Hoian - Myson - Hue - Halong Bay - Phnom Penh - Siem Reap - Bangkok - Bucuresti

 

Ziua 1: BUCRESTI – HO CHI MINH
Intalnire cu reprezentantul turistic pentru plecare din Bucuresti spre Ho Chi Minh.
Ziua 2: DOHA-HO CHI MINH-FOST SAIGON (3  NOPTI)
Bine ati venit la Saigon. Orasul Ho Chi Minh, cunoscut si ca Saigon, este o metropola prospera cu savoare occidentala inechivoca, furnicarul commercial al Vietnamului.  Transfer la Hotel pentru cazare in Saigon
Asian Ruby Park View ***, 100 Le Lai Street, Ben Thanh Ward, District 1 , Ho Chi Minh City (Saigon) and South Ho Chi Minh City VN. Mese incluse: masa la bord.
Ziua 3: HO CHI MINH
Tur de o zi al Saigonului, capitala economica a Vietnamului: cartierul chinezesc "Cho Lon" si impresionantul saubazar Binh Tay, Templul Thien Hau, cu acoperisul datand din sec. XIX si fresce din ceramica,  Pagoda Giac Lam- cea mai veche din Saigon, Pagoda Vinh Nghiem si marele sau sanctuar, Templul Doamnei Chineze, Primaria, Opera, Catedrala Notre-Dame din sec. XIX, una dintre cele mai splendide si tipice cladiri de inspiratie arhitecturala franceza, Palatul Reunificarii, sau Palatul Prezidential-simbolul guvernului Saigonului vechi, inainte de 1975, pentru a afla mai  multe despre razboiul vietnamez din anii 1954-1975. Timp liber pentru cumparaturi la Ben Thanh Market – piata locala: bijuterii, matase, piele, statuete din lemn. Mese incluse: Mic dejun in cadrul hotelului si cina Festiva de Revelion- LA MULTI ANI 2016!
Ziua 4: HO CHI MINH – TAY NINH – CU CHI – HO CHI MINH 186 KM

Plecare spre unul din locurile cele mai semnificative ale istoriei razboiului din Vietnam: tunelele de la Cu-Chi, veritabil oras subteran, cu o retea de peste 250 km de tunele, de unde soldatii Viet Cong isi duceau razboiul de rezistenta contra trupelor americane. Aici va veti putea plimba prin incaperile existente (dormitoare, adaposturi antiaeriene, bucatarii, etc.) si veti putea experimenta viata subterana in acest extraordinary complex. Puteti de asemenea, sa trageti cu gloante adevarate (contra cost). Pe drum spre Ho Chi Min o scurta vizita la un templu tipic al religiei Caodaiste, un amestec de budism, taoism, catolicism si islam. Mese incluse: Mic dejun in cadrul hotelului si cina pe un restaurant plutitor, pe raul Saigon.
Ziua 5 : HO CHI MINH – CAI BE – VINH LONG – CAN THO 178 KM (1 NOAPTE)
La ora 08:00, plecare spre Cai Be situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Delta este o mare sursa de hrana pentru Vietnam (culturi de orez si fructe tropicale: darian, mango, ramburan). Imbarcare pentru o croaziera pe Mekong pana la Vin Long. In drum se viziteaza piata plutitoare de la Cai Be. Dejun cu specialitatea locala, pestele "ureche de elefant". Continuare cu autocarul spre Can Tho, principalul oras din Delta Mekongului. Traversam pe Marele Pod (cel mai lung din Vietnam 1.600 m) Fluviul Anterior (brat al fluviului Mekong), apoi Fluviul Posterior ( brat al fluviului Mekong ). Cazare Holiday One Can Tho Hotel 4****, 59-61-63-65 Pham Ngoc Thach, Can Tho, Vietnam.  Mese incluse: Mic dejun. 
Ziua 6 : CAN THO – MY THO – HO CHI MINH – DANANG (2 NOPTI) 213 KM
Imbarcare, dimineata pentru a vizita piata plutitoare de la Cai Rang, unde se aduna zilnic ambarcatiunile pline de fructe si legume . Plecare spre aeroportul din Saigon, cu oprire la Dong Tam, pentru a vizita o crescatorie de serpi . Vizita la pagoda de la Ving Trang. Sosire la aeroportul din Saigon si plecare cu avionul  la Danang. Se merge, in continuare, cu autocarul de la aeroportul din Danang la Hoian, localitate de pe malul fluviului Thu Bon, unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Asiei de Sud-Est in secolul XVI, renumit pentru arhitectura si stilul de viata din port. Cazare in Hoian. Pho Hoi Riverside Resort 3***, Xuyen Trung, Cam Nam, Cam Nam, Hoi An, Vietnam . Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 7: HOIAN – MYSON – HOIAN 126 KM
07:30- Plecare cu grup organizat catre Tinutul Sfant Myson, aflat sub patrimoniu UNESCO, pe care francezii l-au numit “Valea Regilor”, unde se gasesc ruinele disparutului regat Champa, a carui era de aur a fost intre sec. VII-XVI. Dupa intoarcerea la Hoian, tur pietonal pentru a descoperi stralucirea acestui orasel antic, construit intr-o armonie de stiluri arhitecturale, cu strazi inguste, case joase cu aspect chinezesc, temple de clan, vechi de sute de ani si pagoda viu colorate, case medievale, muzeul local, dar si superbe lucrari arhitectonice din sec. XV. Dintre acestea enumeram: Podul japonez cu acoperis din tigla sau Templul Phuc Kien - locul de intalnire a congregatiei chinezilor cantonezi. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 8: HOIAN – DA NANG – HUE(1 noapte)124 KM 
Transfer la Da Nang trecand prin Trecatoarea Norilor, de unde avem o frumoasa panorama spre Hue si Da Nang. In Da Nang se viziteaza : Satul sculptorilor, Muntele de marmura si Muzeul arheologic Champa. Continuam cu deplasarea spre orasul regal Hue. Dupa amiaza, croaziera cu un vas-dragon pe Raul Parfumat si vizita la Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi si frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Victory Hotel Hue 3***, 8 Nguyen Huu Tho Street, Hue, Vietnam. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 9: HUE – HANOI (1 NOAPTE)
Transfer la aeroport si zbor la Hanoi. Tur panoramic de oras: Palatul Prezidential si zona adiacenta, Mausoleul si fosta resedinta a lui Ho Chi Minh, creatorul Vietnamului modern, Piata Nationala Ba Dinh, Pagoda cu un singur stalp, Templul Literaturii, cel mai vechi si cel mai interesant complex arhitectural care a adapostit prima universitate vietnameza din sec. XI; plimbare cu ricsa in cartierul vechi. Seara, spectacol de marionete pe apa la teatrul Thang Long. Cazare in Hanoi. Tu Linh Palace Hotel 2- 3***, 86 Ma May, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 10: HANOI – HALONG BAY(1 NOAPTE)
08:00, plecare spre celebrul golf de la Halong. Golful Halong a fost recent ales ca fiind  una dintre cele 7 minuni ale naturii.
11:30-12:15- Sosire la Victory Coffee. Hon Gai Pier.
12:30- Transfer pe vasul tipic traditional, bautura de bun venit, cazarea in cabine, plecam catre Halong Bay.
13:00-Ne bucuram de masa de pranz  in timp ce vasul traditional navigheaza catre Ha Long Bay trecand pe langa Laguna Oan.
15:00- Vizita la Pesterile Surpriza- explorati cea mai faimoasa grota din Halong Bay.
16:00- Vizitam plaja Titop.
18:00- Putem admira apusul soarelui.
19:30- Ne bucuram de cina.
Cazare la bord, Bai Thao Junk. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina.
Ziua 11:  HALONG BAY – HANOI(1 NOAPTE)
06:30- Admiram rasaritul
07:00- Mic dejun
08:00- Croaziera pe Golful Halong
08:30- Sosire in Tunelul Pesterii- vom face un tur intr-o minunanta laguna pe un vas local.
09:30- Predam cheile de la cabine. Continuam cu un bufet international in timp ce traversam Bai Tu Long bay, muntele Bai Tho si piata Ha Long.
11:00- Debarcare, ne luam ramas bun.
16:00- sosire la Hanoi, continuam tur de oras.
18:00- Transfer la hotel. Cazare in Hanoi. Tu Linh Palace Hotel 2- 3***, 86 Ma May, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam. Mese incluse: Mic dejun, dejun si cina.
Ziua 12: HANOI – PHNOM PENH (1 NOAPTE)
Transfer la aeroport si plecare cu zborul spre Phnom Penh, capital Cambodgiei, oras care pastreaza farmecul traditional al arhitecturii khmere si al colonizarii franceze, numit odinioara Perla Asiei de Sud-Est. Dupa instalarea la hotel, se viziteaza Muzeul National, constructie in stil khmer care adaposteste peste 5.000 de exponate din toate perioadele istoriei tarii, apoi Palatul Regal construit de regele Norodom in anul 1866 si in a carui pagoda centrala se afla Buddha de Smarald din sticla baccarat din anul 1769, templul Wat Phnom cu pagoda dedicata zeitei marii Thien Han Tanh Man si Muzeul Toul Sleng, fost centru de detentie si tortura in timpul regimului kmerilor rosii. Cazare in Phnom Penh , Hotel Diamond Palace 3***, No.128 E3-E4, Street Sothearos,Tonlebasak Commune, Chamkarmorn District., Phnom Penh, Cambodia. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 13: PHNOM PENH – SIEM REAP(2 NOPTI) 316 KM
Transfer la aeroport pentru zborul spre Siem Reap, leaganul civilizatiei khmere, inclus intre minunile moderne ale lumii si care pe o suprafata de 600 kmp adaposteste peste 100 de monumente si peste o duzina de ansambluri de Temple din cea mai infloritoare perioada a imperiului khmer, secolele IX – XIII. Transfer la hotel. Dupa amiaza vizita la "Citadela Femeilor", un templu shivaist de dimensiuni mai mici, dar care impresioneaza prin detaliile ornamentelor murale cu sculpturi in piatra slefuita , vizitarea sitului arheologic Bantey Samre care dateaza din sec. X, o alta capodopera a perioadei clasice.
Croaziera de o ora pe lacul Tonle Sap, una din minunile ecologice ale lumii, pentru a descoperi viata lacustra a pescarilor. ANGKOR HERITAGE BOUTIQUE HOTEL 4****, SIEM REAP, Sangkat Slor Kram, Siem Reap, Cambodia. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 14: SIEM REAP
Tur de oras Siem Reap, cu autocarul: Templul Angkor Thom, Poarta de Sud cu Templul Bayon din sec.12, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros, Templul Ta Phrom – lasat, in mod intentionat, pentru a fi invadat de jungla. Dupa- amiaza - vizita la Templul Angkor Wat, care este considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitectonice, ansamblu arhitectural ridicat catre mijlocul secolului XII si dedicat lui Vishnu. Scurta oprire in apropiere de Angkor Wat pentru a admira asfintitul spre Phnom Bakeng. Cina cu muzica si dansuri folclorice khmere si celebrele dansatoare Apsara. Mese incluse: Mic dejun si cina.
Ziua 15: SIEM REAP – BANGKOK (3 NOPTI)
Transfer catre Bangkok. Cazare  Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort3***, Address: Sukhumvit Soi 4, Klongtoey 128/1 ,10400 Bangkok. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 16: Bangkok – Tur de oras
Turul orasului Bangkok va incepe cu vizita la  Marele Palat,Templul lui Budha de Smarald,Templul Zorilor. Din uriasul complex care serveste azi ceremoniilor oficiale, cel mai vizitat este Templul lui Budha de Smarald.Continuam cu la fel de celebrul si frumosul Templu al Zorilor, situat pe malul riului Chao Praya, care este o pagoda in stil khmer, inalta de 79 m si acoperita cu placi de portelan multicolor; Templul Wat Po,cel mai vechi templu din Bangkok; Templul lui Budha lungit, care a fost una dintre primele scoli laice din Bangkok. Situat in apropierea Marelui Palat, templul gazduieste o statuie gigantica a lui Budha, care masoara 49 m si o renumita scoala de masaj traditional. Se pot observa din autocar si Vechiul Parlament, cladire construita in anul 1907 ca sala a tronului si care a devenit cladire a Parlamentului pana in 1974, cand acesta s-a mutat intr-o cladire noua. Palatul Regal a fost construit pentru incoronarea lui Rama I. Monumentul Democratiei a fost construit in 1939 pentru a comemora lovitura de stat care a abolit regalitatea. Universitatea este cea mai veche si cea mai mare din Thailanda. Urmeaza vizita la cea mai mare fabrica de pietre pretioase din lume.Dupa amiaza continuam cu o  croaziera pecanalele raului Chao Praya, raul care strabate Bangkok-ul, unde localnicii vin cu barcile pentru a vinde sau cumpara diverse produse.  Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 17: Bangkok- Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Masa la bord.

Persoana in camera  dubla

Supliment camera single

Persoana in camera  tripla

Copil 2-12 ani in camera cu parintii

Supliment Hoteluri de 5*

 

2099 euro

 

599 euro

 

2099 euro

 

 

1749 euro

 

390 euro/persoana

 

SERVICII INCLUSE:

Bilet de avion pe ruta Bucuresti - Ho Chi Minh/Bangkok –Bucuresti cu Air France

Zborurile interne Saigon – Da nang/ Hue-Hanoi,Hanoi/Pnonh Penh;Phnom Penh-Siem Reap

Cazare la hoteluri de 3* si 4* conform program

Pranz si cina conform oferta

Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist pentru :transferurile si excursiile mentionate in program

Cazare pe vas  de 3*** in Halong Bay

Asistenta locala si ghid insotior de limba romana

SERVICII NEINCLUSE:

Taxele de aeroport 499 euro/pers

Taxe de aeroport zboruri interne 199 eur /pers

Taxe de intrare la obiectivele mentionate in program

Bauturile la mese

Taxa intrare si aplicare viza Vietnam 45 USD/ persoana - se platesc la sosirea pe aeroportul din Ho Chi Minh (tarif informativ);

Taxe de viza pentru Cambodgia 20 USD/ persoana -  se platesc la sosirea pe aeroportul din Siem Reap (tarif informativ);

Taxele de iesire din tarile vizitate aprox. 30 USD/ persoana (se platesc pe aeroport, la plecare din tarile respective);

Excursiile optionale

Asigurare medicala

GRUP MINIM: 20 PERSOANE

Rezerva online

THAILANDA - VIETNAM- CAMBODGIA