Home » Turism Extern » Dubai » Senior Voyage Croaziera Emiratele Arabe si Oman


Senior Voyage Croaziera Emiratele Arabe si Oman

Senior Voyage Croaziera Emiratele Arabe si Oman - de la 699 EURO

Rezerva online

 Servicii incluse:


Bilet de avion
Bucuresti-Dubai-Bucuresti, compania Tarom
Transfer aeroport– port– aeroport
7 nopti la bordul vasului de croaziera MSC Musica
3 mese principale si doua gustari intre mese
Apa si bauturi racoritoare la micul dejun
Asistenta turistica in limba romana pe parcursul programului
Apa, ceai, suc la dozator pe tot parcursul zilei
Participarea la activitatile zilnice la bordul vasului

Bonus!
1. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD, cu conditia achizitionarii a maxim 3 excursii din din Romania cu minim 10 zile inainte de data calatoriei.
2. ½ Dubai city tour, ziua a 7-a 
3. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior.
Nu sunt incluse:


Taxa de aeroport: 145 euro/persoana -
Taxa portura: 120 euro/persoana - obligatorie (se va achita la agentie) 
Asigurarea medicala de calatorie si storno (este necesara incheierea unei asigurari medicale de calatorie pentru Oman)
Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera-8,5 euro/pers/zi ; copii cu varsta pana la 14 ani nu achita service fee ; copii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani achita jumatate)
Pachete de bauturi pentru pranz si cina,
excursii optionale

 

ITINERARIU

• ZIUA 1 – Bun venit in Dubai!

Impresionant, sofisticat, opulent orasul Dubai este unul dintre cele mai cunoscute centre de cumparaturi, din lume. Atrage anual milioane de vizitatori, datorita infrastucturii ultra moderne. Acesta este portul nostru de imbarcare, de aceea este bine ca planurile de vizitare si shopping sa le programam pentru ziua a 7-a cand vom avea la dispozitie o zi intreaga.

• ZIUA 2 – Vizita in capitala Emiratelor Arabe Unite - Abu Dhabi

Abu Dhabi este cunoscut drept « cel mai bogat oras din lume » fiind de asemenea si cel mai mare oras din cele 7 emirate. O lista“must-see” in Abu Dhabi include: Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare constructie din lume realizata din marmura alba si a patra ca marime din lumea musulmana. Un alt important punct de interes este Emirates Palace, transformat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe mapamond. In Abu Dhabi veti putea vizita, atat cladiri moderne, asa cum este Fundatia Culturala, locatie ce adaposteste o serie de evenimente culturale, fiind in acelasi timp si muzeu de arta contemporana; dar si un muzeu in aer liber ce recreaza mostenirea culturala: viata celor din desert, a pescarilor, a constructorilor de barci. Inainte de a experimenta shopping-ul in impresionantele mall-uri din Dubai, veti putea intra in contact cu produsele traditionale emirateze, realizate de artisti locali. Buticurile de suveniruri, aur, parfumuri traditionale, matasuri, covoare iraniene si ceramica va asteapta sa le treceti pragul.

• ZIUA 3 – Distractie pe mare

In aceasta zi nu se va debarca. Asta inseamna ca va veti bucura de toate facilitatile vasului MSC Orchestra o zi intreaga!

• ZIUA 4 –Khor al Fakkan orasul port din Sharjah

Ati vrea sa va petreceti ziua relaxandu-va la soare si ascultand valurile marii, in timp ce acasa iarna isi intra in drepturi? Sau ati vrea va imbogatiti spiritual, vizitand locuri mai vechi “decat timpul insusi”? Sau poate ca ati vrea sa practicati snorkeling si scuba diving in Marea Arabiei? Punctele de interes in acest periplu includ: o plimbare relaxanta in Parcul Doamnelor, piata centrala de condimente, la siturile arheologice, in portul Khor al Fakkam si la casacada Al Wurrayah.

• ZIUA 5 – Muscat – Oman

Unul dintre pachetele de excursii propune un tur al orasului Muscat, ce include orprirea la forturile impunatoare Mutrah si Ruwi, care chiar daca sunt inchise publicului, sunt inca in uz. In acest itinerariu, sunt incluse si Marea Moschee a Sultanului Qaboos, una dintre cladirile importante pentru trecutul Omanului. Marea Moschee este o cladire impresionanta, ce adaposteste al doilea cel mai mare covor lucrat manual, din lumea musulmana. In acest tur de oras veti face o vizita si la Moscheea Zawawi, construita din marmura roz, cunoscuta pentru forma inedita de floare de lotus intoarsa si in special pentru domul acoperit cu aur de 22 de carate. Dupa aceasta experienta spirituala, veti avea oportunitatea sa mergeti la cumparaturi in piata cu produse traditionale, in special argint, saluri din casmir si o tamaie ce se gaseste doar in aceste regiuni.

• ZIUA 6 – Kasab „Norvegia Arabiei”

Fondat in secolul al XVII-lea de catre portughezi, Kasab este un fost oras pescaresc, cunoscut azi drept „Norvegia Arabiei”, datorita peisajului stancos dar si datorita asa ziselor fiorduri ce vor putea fi admirate din confortabila barca cu covoare si perne orientale.

• ZIUA 7 – Dubai

Am amintit deja facilitatile de care dispune un impatimit de shopping. Dar tot in Dubai, vor putea evada intr-un paradis de plaje cu nisip fin si verdeata, in Al-Mamzar Park sau de ce nu, pot opta pentru o vizita la zoo. Cei mai activi dintre participantii la croaziera vor putea opta pentru o incursiune in desert cu in „desert safari”. O vizita la Muzeul National din Dubai va va pune la curent cu evolutia deosebita a acestui oras, de la un mic sat pescaresc, la metropola ce avea sa devina 60 de ani mai tarziu. In completare nu trebuie ratat un tur al cartierului Bastakiya, o locatie cu cladiri din secolul al XIX-lea, galerii de arta, cafenele si buticuri.

Rezerva online

Senior Voyage Croaziera Emiratele Arabe si Oman