Home » Turism Extern » Ungaria » Sejur de grup cu autocarul - Ungaria


Sejur de grup cu autocarul - Ungaria

Sejur de grup cu autocarul - Ungaria - de la 144 EURO

Rezerva online

                                                                       

 

http://www.familytravelgames.com/ROAD_TRIP_LOGO_CAR_NEW.gif

 

 

       
 

HOTEL CASTEL PUCHNER 4*-BIKAL

 

 

 

 

 
 
 

HOTEL CASTEL GROF DEGENFELD 4* - TARCAL

 

 

 

 

 
 
 

HOTEL CASTEL FRIED 4* - SIMONTORNYA

 

 

 

 

 
 
   

Durata

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Între 1-4 nopţi

 
 

Plecari

 

 

u/

 
 

 

 


Individual

 

Avans la inscriere

 
 

 


Minim 50 %

 
 

Formalitati

 
 

 

 


La frontiera  este obligatorie detinerea unui cărţi de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni.

Asigurarea medicala de calatorie  este obligatorie. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

 

http://image.hotdog.hu/user/es4/bikal-reneszanszbirtok-061.jpghttp://www.booking.hu/noc/photos/kezdeti_magazin_kepek/Eger/Tokaj/tokaj4.jpgBaugeschichte Schlosses Esterhzy

 

 

* Locuri de vizitat la Bikal:

Parc Aventura : este primul parc din Ungaria având ca tematică epoca medievală. Parcul prezintă viaţa de zi de zi medievală cu ajutorul meşteşugarilor, actorilor, călăreţilor, arcaşilor şi a şoimarilor cu experienţă. Parcul tematic este situat pe 7,5 ha şi este înpărţit  în 5 părţi : satul medieval, centrul vechi, piaţa centrală, palatul şi  arena cavalerilor. În cele 35 de clădiri se găsesc ateliere, magazine, catering şi alte sedii pentru traininguri şi activităţi în grup.

 

* Locuri de vizitat la Tarcal:

Regiunea viticolă Tokaji: cel mai cunoscut vin este Tokaj aszú iar Regiunea Viticolă Tokaj face parte din Patrimoniul Mondial. Pentru istoria vinului se poate vizita Muzeul din Tokaj. Un alt loc de vizitat este Pivniţa Rakoczi, cu 24 de galerii de o lungime de 1,5 km, unde pot fi depozitate 20.000 hectolitri de vin.

 

* Locuri de vizitat la Röjtökmuzsaj:

Lacul Fertő: este situat la graniţa între Ungaria şi Austria. Este cunsocut ca lac de stepă situat  în partea cea mai vestică din Europa şi aparţine Patrimoniului Mondial. Este al treilea lac ca mărime din Europa cu o vechime de 20.000 de ani. Vara apa lacului poate să ajungă pănă la 30 oC.

Castelul Esterházy: este situat în Eisenstadt, Austria, la 48 km de localitatea Röjtökmuzsaj. Castelul este considerat cel mai frumos castel baroc din Austria care a aparţinut familiei Esterhazy.

 

* Locuri de vizitat la Simontornya:

Castel 

Rezerva online

Sejur de grup cu autocarul - Ungaria