Home » Turism Extern » Ungaria » Sejur de grup cu autocarul - Ungaria


Sejur de grup cu autocarul - Ungaria

Sejur de grup cu autocarul - Ungaria - de la 331 EURO

Rezerva online

                                                                       

 

http://www.familytravelgames.com/ROAD_TRIP_LOGO_CAR_NEW.gif

 

 

 

 

 

       
 

HUNGUEST HOTEL FORRÁS 4*

 

 

 

 
 
   

Durata

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Între 1-7 nopţi

 
 

Plecari

 

 

u/

 
 

 

 


Individual

 

Avans la inscriere

 
 

 


Minim 50 %

 
 

Formalitati

 
 

 

 


La frontiera  este obligatorie detinerea unui act de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni.

Asigurarea medicala de calatorie  este obligatorie. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

 

SZEGED

Szeged este cunoscut ca „oraşul soarelui, al statuilor şi al fântânilor”. Este situat în partea de sud a Ungariei la cca. 50 km de graniţa cu Romania.

Simbolul oraşului este Piaţa Dom şi ceasul muzical situat vis a vis de Dom . Aici are loc în fiecare vară Festivalul de Teatru şi Operă. Mărimea Pieţii Dom este asemănătoare cu mărimea Pieţii San Marco din Veneţia. Aici se află cel mai vechi turn din oraş care datează din secolul al XI-lea. Biserica este ornamentată cu mozaice, statui şi reliefe. 

Grădina Zoologică din Szeged este cea mai întinsă din Ungaria. Cea mai spectaculoasă parte o constituie zona care aminteşte de atomosfera pampasului şi a junglei din America de Sud.

Sinagoga datează din anul 1900 şi a fost construita în stilul art nouveau.

Băile Anna

Baia s-a deschis în anul 1896 şi se află într-o clădire monument. Apa termală este inodoră, de duritate scăzută, alcalină şi conţinut ridicat de fier.  Este recomandată pentru boli ale aparatului locomotor, articulaţiilor cauzate de uzură, afecţiuni ale coloanei, afecţiuni ginecologice.

Baia Napfényfürdő Aquapolis

Baia s-a deschis în anul 2010 şi oferă posibilitate de tratament, regenerare şi distracţie pentru toate varstele.  Dispune de 13 tobogane (printre care cel mai lung din Europa). Piscina interioară este legată cu piscina de welness din exterior. Pentru copii se oferă distracţie pe 4 nivele şi un colţ special pentru joacă. Ştrandul include o piscină pentru înot, piscină cu tobogan şi piscină pentru copii. Pentru tratament există un centru medical cu 14 camere.

Apa care ajunge la suprafaţă de la o adăncime de 1551 m are o temperatură de 70o C. În centrul de terapie se oferă tratamente cu apa curativă , băi în cadă cu apă termală, împachetare cu nămol, masaj medical, gimnastică acvatică, servicii medicale complexe.

Zona de wellness dispune de piscină, jacuzzi, saună, baie cu aburi, cameră salină, tepidariu.

 

* Programe - Locuri de vizitat :

 

-          Festivalul de Teatru şi Operă

-          Teatrul Naţional Szeged

-          Muzeul de Paprika

-          Casa de creaţie - cercuri profesionale de meşteşuguri

 

Ópusztaszer (cca. 30 km): în Parcul Naţional  se află tabloul Panoramic Feszty, care este unul dintre cele mai mari tablouri din lume. Se poate petrece  o întreagă zi vizitănd complexul de muzee care prezintă viaţa oameneilor din Cămpia Maghiară.

Makó : este renumit datorită efectului curativ a nămolului din Mureş şi a apei termale.

 

 

 

 

 

Rezerva online

Sejur de grup cu autocarul - Ungaria