Home » Vacante de Aventura » Brazilia » Rio de Janeiro cu Croaziera pe Amazon


Rio de Janeiro cu Croaziera pe Amazon

Rio de Janeiro cu Croaziera pe Amazon Clipper, Vacante in America de Sud - de la 2857 EURO

Rezerva online

Rio de Janeiro cu Croaziera Amazon Clipper 

9 zile, plecari la cerere Sambata

 

Jungla amazoniană este aproape inaccesibilă pe şosea, călătoriile fiind o aventură în sine. În croaziera amazoniană veţi petrece 4 zile navigând pe Râul Amazon şi afluenţii săi, observând natura în cele mai mici detalii, în special la răsărit şi apus. Turiştii Destination Travel pot face excursii în junglă şi pot pescui, pot observa păsări şi pot înota în cel mai mare râu al planetei (300.000 m2 pe secundă în sezonul ploios). Aveţi posibilitatea să optaţi pentru Croaziera Amazon Clipper Premium, o croazieră cu cea mai bună navă de mici dimensiuni pe Amazon. Excursia include o şedere de 3 zile în Rio.

 

Există opţiunea Deluxe în Rio de Janeiro la maiestuosul Palat Copacabana sau noul Fasano Hotel pe Plaja Ipanema iar în Manaus cu o cameră deluxe la Tropical Manaus Hotel.

 

În Croaziera Amazon Clipper, opţiunile deluxe includ Amazon Clipper “Premium”, cu 16 cabine spaţioase exterioare cu paturi mai joase şi aer condiţionat individual. Puteţi trece la Amazon Clipper Premium de la un hotel de orice categorie pentru o taxă de $255 pe persoană / în cameră dublă sau $410 pe persoană / în cameră single.

 

Ziua 1: Sâmbătă: Zbor de noapte din Paris către Rio de Janeiro.

Ziua 2: Duminică: La sosirea în Rio, transfer la hotel. După amiaza liberă.
Notă: cazarea începe de obicei după ora 14:00. Se poate începe cazarea şi mai devreme dacă există camere libere (neconfirmat).
 

Ziua 3: Luni: Intreaga zi la Sugar Loaf, Muntele Corcovado şi jungla Tijuca
Călătorie de-a lungul faimoaselor plaje din Rio către staţia Praia Vermelha de unde veţi merge la Muntele Urca (staţie intermediară) cu grădinile sale şi punctele de observare. Apoi, în partea a doua a călătoriei ajungem în vârful muntelui Sugar Loaf, la 1.300 feet (396 m) peste nivelul mării. Continuăm până la gara Cosme Velho. Trenul cu roţi dinţate va urca prin jungla Tijuca şi vă va conduce până la treptele statuii lui Cristos. La 2.300 feet (701 m) peste nivelul mării, proveliştea asupra oraşului Rio de Janeiro, asupra Golfului Guanabara, Muntelui Sugar Loaf, asupra podului de nouă mile (14,5 km) Rio-Niterói, Lagunei Rodrigo de Freitas şi Oceanului Atlantic îţi taie respiraţia. Prânzul este inclus.
 

Ziua 4: Marţi: O zi liberă pentru a vă bucura de Rio, sau pentru a alege unul din tururile opţionale de zi.
Seara, Rio pe întuneric! Vă vom prelua de la hotel pentru un spectacol minunat de samba cu cina la unul din restaurantele cele mai pline de viaţă din Rio. Spectacolul de samba include „mulatas” şi „batuqueiros” care vă prezintă ritmurile braziliene, folclorul şi costumele fanteziste de carnaval. Cina şi drumul înapoi sunt incluse.
 

Ziua 5: Miercuri: Dimineaţă transfer la aeroport pentru zborul spre Manaus.
La sosire, transfer la Tropical Hotel. Plecarea de la platforma de aterizare la 14:30. Vom începe cu o prezentare la bord pentru a vă familiariza cu personalul, traseul şi facilităţile de pe vas. Băutură la întâmpinare. Pornim să navigăm în amonte pe Râul Pagodăo (afluent al Rio Negro). Apoi facem o excursie cu canoe puţin înainte de apus şi ne întoarcem pe seară, având posibilitatea să observăm animalele nocturne şi să percepem schimbările din pădure pe măsură ce noaptea se lasă. Cina la bord.
 

Ziua 6: Joi: Mic dejun devreme. Vom face o plimbare în pădure împreună cu un ghid specializat şi vom vizita o familie „Caboclo” pentru a învăţa despre modul de viaţă local. Prânzul la bord. Apoi navigăm prin navilhanas, cel mai mare arhipelag pe apă dulce, la o depărtare de peste 1.000 mile (1600 km) faţă de ocean. După cină vom face o excursie pe timp de noapte pentru a vedea caimani şi posibil broaşte, leneşi, şerpi şi alte specii, în funcţie de anotimp.  

Ziua 7: Vineri: Vizită în satul Novo Airăo, ateliere navale meşteşugăreşti, gatere, pieţe şi alte activităţi. Prânzul la bord. Apoi vom naviga până la Praia Grande sau altă plajă cu nisip alb. Dacă ne permite vremea, putem înota în râu şi putem observa vegetaţia zonelor nisipoase. După amiază vom face o excursie cu canoe pe Lacul Acajituba sau un lac adiacent pentru a vedea flora locală (copacii de cauciuc, nucii brazilieni, palmieri utili de diverse tipuri). Apoi mergem la pescuit de piranha şi alte tipuri de peşti. După cină facem o excursie de noapte pentru a vedea caimanii. Navigăm.  

Ziua 8: Sâmbătă: Excursie cu canoe la răsăritul soarelui, pentru a observa păsările pe lacul January şi Eco-reserve, descoperind pădurea din lunca inundabilă şi lacurile cu nuferi gigant (când este sezonul lor). După micul dejun, ne întoarcem la Manaus prin “Meeting of the Waters.” Revenim la platforma Tropical Hotel cu privelişte asupra apei, la aprox. 11:30 a.m. Transfer la hotel. După amiază, tur de oraş, inclusiv Plaja Ponta Negra, centrul istoric, Palatul Justiţiei, Opera Amazon şi cartierele rezidenţiale.  

Ziua 9: Duminică: Transfer la aeroport pentru zborul spre Sao Paulo şi conexiunea cu zborul spre casă.  

 

Tarife in euro per persoana:

  

Categoria de cazare

3-stele

4-stele

5-stele

Deluxe

Dubla

€2857

€2963

€3149

€3654

Single

€3471

€3603

€3761

€4579

 

Tariful include:

  • Zborul Paris, Franta - Rio de Janeiro/Sao Paulo, clasa economica
  • Zborurile interne Rio - Manaus si Manaus - Sao Paulo
  • Cazarea cu mic dejun
  • Cabina pe Amazon Clipper cu toate mesele incluse, activitatile la bordul vasului
  • Toate transferurile intre aeropoarte
  • Excursii cu ghid vorbitor de limba engleza in Rio de Janeiro, Amazon si Manaus
  • Toate taxele de intrare la obiective

Tariful nu include:

  • Taxele de aeroport locale
  • Zborul Bucuresti – Paris, Rio de Janeiro / Sao Paulo - Bucuresti (serviciu suplimentar la cerere)
  • Asigurarea medicala (serviciu suplimentar la cerere)

 

 

Hoteluri si categorii de cazare* (confirmarea acestora se face in momentul rezervarii)

Rio de Janeiro

3-stele

 South American, Copa Sul sau similar

   

4-stele

 Golden Tulip Regente, Porto Bay Rio Internacional, Astoria Palace, Royal Rio Palace sau similar.

   

5-stele

 Sofitel, Pestana, Ipanema Plaza sau similar.

   

Deluxe

 Copacabana Palace, Fasano Hotel, Caesar Park sau similar.

   

Manaus

4-stele

 Novotel sau similar.

   

5-stele

 Tropical Manaus sau similar.

   

 

Acest pachet turistic poate fi personalizat.

Rezerva online

Rio de Janeiro cu Croaziera pe Amazon Clipper, Vacante in America de Sud