Home » Turism Extern » Rusia » REVELION 2016 - RUSIA


REVELION 2016 - RUSIA

REVELION 2016 - RUSIA - de la 795 EURO

Rezerva online

 

SERVICII INCLUSE

 

·   transport cu avionul Bucuresti – Moscova cu retur Sankt Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot;

·   transport cu avionul cursa interna: Moscova – Sankt Petersburg;

·   transferuri aeroport – hotel – aeroport;

·   2 nopti cazare cu mic dejun in Moscova la hotel Holiday Inn Suschevsky 4* (sau similar);

·   4 nopti cazare cu mic dejun in Sankt Petersburg la hotel Dostoyevsky 4* (sau similar);

·   tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;

·   1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;

·   vizitarea Catedralei Sf. Vasile;

·   vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative;

·   vizitarea Complexului Kremlin;

·   vizitarea fortaretei Petru si Pavel;

·   vizitarea Muzeului Ermitaj;

·   insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE

 

·   taxe de aeroport: 200 EURO/ persoana (pot suferi modificari);

·   taxa viza (regim normal): 75 EURO/ persoana;

·   bacsisuri: 25 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia;

·   masa de Revelion (optionala) la restaurantul hotelului: 180 EURO / persoana;

·   asigurarea medicala obligatorie;

·   asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

 

 

PROGRAM

 

Ziua 1 (28 Dec): BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:15, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 14:40. Incepem un scurt tur panoramic de oras ce cuprinde si vizitarea celebrei strazi pietonale, Arbat. Cazare la hotel Holiday Inn Suschevsky 4* (sau similar). Cina la restaurantul hotelului.

 

Ziua 2 (29 Dec): MOSCOVA

Dupa micul dejun vom avea un tur de oras in cadrul caruia vom vizita Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Vasile. Vom face o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa pranz, vom vizita Complexul Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

 

Ziua 3 (30 Dec): MOSCOVA - SANKT PETERSBURG

Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la Sankt Petersburg la ora locala 14:40. Scurt tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la hotel Dostoyevsky 4* (sau similar). Optional, seara traditionala cu program de folclor rusesc la un restaurant local.

 

Ziua 4 (31 Dec): SANKT PETERSBURG – Puskin   

Dupa micul dejun, vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara (optional), cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.

 

Ziua 5 (01 Ian): SANKT PETERSBURG – LA MULTI ANI 2016!

Timp liber pentru odihna. Dupa pranz vom face un tur panoramic ce include: Catedarala Sf. Isaac, Catedrala Fecioarei din Kazan, Piata Palatului, una dintre cele mai impresionante din Europa, fiind atat de mare incat ar putea fi un mic oras, Insula Vasilievsky, cea mai mare insula de pe raul Neva, de unde vom admira cea mai frumoasa priveliste a orasului si Piata Senatului.

 

 Ziua 6 (02 Ian): SANKT PETERSBURG - Peterhof

Dupa micul dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa pranz, optional va propunem o excursie optionala, la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de Sankt Petersburg. Vom vizita Marele Palat.

 

Ziua 7 (03 Ian): SANKT PETERSBURG - BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 02:00, cu schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Bucuresti la ora 10:25.

Rezerva online

REVELION 2016 - RUSIA