Home » Turism Extern » America de Nord » REVELION 2016 - PANAMA & COSTA RICA


REVELION 2016 - PANAMA & COSTA RICA

REVELION 2016 - PANAMA & COSTA RICA - de la 2195 EURO

Rezerva online

 SERVICII INCLUSE

 

- transport cu avionul Bucuresti – Paris – Panama City si retur, compania AIR FRANCE;

- zbor Panama City – San Jose si retur, compania Avianca;

- 9 nopti cazare cu mic dejun in camera standard dupa cum urmeaza: 2 nopti in Panama City la hotel 4*, 2 nopti in San Jose la hotel 5*, 3 nopti cazare in unitati de cazare tip lodge, 2 nopti la hotel 4* in zona vulcanului Arenal;

- 5 mese de pranz si 4 cine;

- transport cu autocarul pe tot parcursul programului;

- vizitele si excursiile mentionate in program;

- ghid local pe tot parcursul calatoriei;

- insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE

 

- taxele de aeroport: 550 EURO/ persoana (pot suferi modificari);

- excursia optionala la Anton Valley in Panama, ziua a 10-a;

- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice).

- bacsisuri pentru soferi si ghizi locali, aprox 30 USD/ persoana (recomandat), se vor achita insotitorului de grup, la sosire.

 

PROGRAM

 

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – PARIS – PANAMA CITY

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Air France spre Paris. Sosire in Paris la ora 09:15; la ora 13:50 decolare spre Panama City. Sosire in Panama City la ora 18:55. Transfer cu autocarul si cazare la hotel Country Inn Canal 4* sau similar in Panama City.

 

Ziua 2 (29.12): TUR DE ORAS PANAMA CITY

Mic dejun. Azi va propunem turul orasului Panama, inclusiv orasul vechi (Casco Antiguo). Vom vedea orasul colonial, podul Americas, soseaua Amador, ecluza Miraflores (biletul de intrare la ecluza Miraflores este inclus). De asemenea, vom vizita Muzeul Biodiversitatii (biletul de intrare la muzeu este inclus). Masa de pranz este inclusa. Cazare la hotel in Panama City.

 

Ziua 3 (30.12): PANAMA CITY – SAN JOSE (COSTA RICA)

Mic dejun. Dimineata, timp liber in Panama City. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Avianca intre Panama City si San Jose. Decolare la ora 16:35, sosire in San Jose, capitala statului Costa Rica la ora 16:50. Transfer cu autocarul si cazare la hotel Wyndham Herradura 5* sau similar.

 

Ziua 4 (31.12): SAN JOSE – PARCUL TORTUGUERO

Plecare dimineata foarte devreme spre partea caraibiana a statului Costa Rica, spre parcul Tortuguero. Ne vom opri pe drum pentru a lua micul dejun dupa care ne continuam drumul spre cheiul Pavona sau Cano Blanco unde va incepe aventura pe apa. Dupa sosirea in parcul Tortuguero vom vizita muzeul testoaselor si un sat tipic din zona, o experienta fascinanta deoarece atmosfera din aceste sate este tipic indigena. Masa de pranz este inclusa. In aceasta noapte ne vom caza la Pachira Lodge sau similar. Vom servi cina la lodge. Deoarece este situat in inima naturii, exista restrictii legate de pastrarea intacta a mediului inconjurator, asadar petrecerea de Revelion nu va fi una fastuoasa.

 

Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2016! PARCUL TORTUGUERO

Dimineata devreme vom face o plimbare cu barca in parcul national pentru a admira frumusetea padurii tropicale si animalele care traiesc aici. Ne vom intoarcere la lodge pentru a servi micul dejun. Pentru restul zilei va propunem timp liber pentru plimbari sau pentru a va relaxa la piscina lodge-ului. Sunt incluse masa de pranz si cina. Cazare la Pachira Lodge sau similar.

 

Ziua 6 (02.01): PARCUL TORTUGUERO - SARAPIQUI

Mic dejun. Plecam dimineata din parcul Tortuguero si ne continuam aventura costaricana spre zona Sarapiqui. Ne vom opri pe traseu pentru masa de pranz. Sarapiqui este una dintre cele mai cunoscute zone din Costa Rica pentru biodiversitatea impresionanta. Dupa sosire, ne vom bucura de o drumetie prin padurea tropicala. Vom afla mult mai mult decat numele plantelor si animalelor din padurea tropicala, vom explora secretele vietii lor. Vom cauta impreuna cu ghidul local maimute, pasari mot-mot, tucani si broaste otravitoare. Cazare la Selva Verde Lodge sau similar. Sunt incluse mesele de pranz si cina.

 

Ziua 7 (03.01): SARAPIQUI – VULCANUL ARENAL

Mic dejun. Plecare spre zona vulcanului Arenal, unul dintre cele mai fascinante locuri de vizitat in timpul calatoriei in Costa Rica. Arenal este cel mai impresionant vulcan din Costa Rica. Pana in 2010, era unul dintre cei mai activi vulcani din intreaga lume, dar pentru moment, acest ciclu de eruptii s-a intrerupt. Zona Vulcanului Arenal este una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara, beneficiind de peisaje de o frumusete naturala, cu impunatorul Vulcan Arenal si Lacul Arenal. Vom face o drumetie in Parcul National al Vulcanului Arenal. Vom pasi pe carari create de vechi scurgeri de lava si ne vom bucura de o priveliste extraordinara asupra vulcanului si Lacului Arenal. Seara vom vizita faimoasele izvoare pentru a ne bucura de relaxantele ape bogate in minerale intr-un mediu armonios, inconjurat de natura. Cazare la hotel Los Lagos 4* (camera superior) sau similar in zona Arenal. Cina la hotel.

 

Ziua 8 (04.01): VULCANUL ARENAL

Mic dejun la hotel. In aceasta zi vom admira cele mai spectaculoase privelisti asupra Vulcanului si Lacului Arenal. Gondolele Sky Tram avanseaza incet prin padurea tropicala, oferind privelisti de neuitat. Acest tur ne permite sa admiram natura la un alt nivel, fara a depune prea mult efort fizic, dar fiind totusi in locul unde natura isi expune intreaga sa magie. Vom cobori incet spre o zona de observare pentru un peisaj fantastic. Din aceasta zona incepe traseul pentru tiroliana si vom traversa printre canioane si coroanele arborilor, ajungand inapoi la punctul de plecare initial; aceasta este una dintre cele mai incredibile tiroliane din Costa Rica. Urmeaza o vizita la ferma Don Juan. Turul fermei este o experienta educationala agricola. Vom afla cum sunt produse gazul metan si compostul din produsele organice de la ferma si vom putea ajuta la recoltarea ingredientelor pentru masa. Vom vedea si o presa pentru trestia de zahar, pe care o putem incerca. Este inclusa masa de pranz. Cazare la hotel Los Lagos sau similar.

 

Ziua 9 (05.01): ARENAL – SAN JOSE

Mic dejun la hotel. Plecare spre orasul San Jose pentru ultima noapte in Costa Rica. Oprire la Sarchí, un oras faimos, cunoscut pentru carele colorate care sunt produse aici de peste un secol. Decorate complet, aceste care au devenit un simbol national pentru Costa Rica. In acest oras veti gasi si magazine de suveniruri care nu vand doar care in miniatura, ci si bijuterii si masti. Dupa sosirea in San Jose vom vizita si capitala statului Costa Rica intr-un tur panoramic in care vom descoperi parcurile, monumentele si cladirile sale. Cazare la Hotel Wyndham Herradura 5* sau similar.

 

 

Ziua 10 (06.01): SAN JOSE – PANAMA CITY - PARIS

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Costa Rica – Panama operat de compania Avianca care decoleaza la ora 10:35. Sosire in Panama City la ora 13:00 dupa care va propunem o excursie optionala la Anton Valley. Anton Valley este situata in craterul celui de-al doilea cel mai mare vulcan stins din lume. Vizita la Cascada Macho, Gradina Zoologica El Nispero, unde putem vedea specii endemice de animale si pasari. In timpul turului, vom putea vedea misterioasele petroglife din Anton Valley, ale caror sensuri inca pun semne de intrebare arheologilor. La ora 21:50 decolare din Panama City spre Paris.

 

Ziua 11 (07.01): PARIS – BUCURESTI

Aterizare in Paris la ora 14:00 dupa amiaza. La ora 19:10 decolare din Paris spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 23:00 pe data de 7 ianuarie.

Rezerva online

REVELION 2016 - PANAMA & COSTA RICA