Home » Turism Extern » Asia » REVELION 2016 - MALAEZIA & SINGAPORE


REVELION 2016 - MALAEZIA & SINGAPORE

REVELION 2016 - MALAEZIA & SINGAPORE - de la 1595 EURO

Rezerva online

 SERVICII INCLUSE

 

*      transport cu avionul pe rutele Bucuresti – Istanbul – Kuala Lumpur si Singapore – Istanbul - Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES;

*      6 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Kuala Lumpur la Hotel G Tower 5* (sau similar) si 3 nopti in Singapore la Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* (sau similar);

*      transferuri aeroport - hotel – aeroport;

*      tururi de oras cu ghid local in Singapore, Malaca (pranz inclus) si Kuala Lumpur;

*      transfer cu autocarul din Singapore in Kuala Lumpur cu oprire in Malacca;

*      insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE

 

*      taxele de aeroport si securitate 395 EURO/persoana (pot suferi modificari);

*      cina de Revelion la restaurantul hotelului (tariful si detaliile vor fi comunicate in jurul datei de 01 Noiembrie)

*      asigurarea medicala/ asigurarea storno;

*      excursiile optionale;

*      bacsisurile pentru soferi si ghizi locali, se practica in zona (aproximativ 40 USD/persoana) - se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in Malaysia.

 

PROGRAM

 

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 19:30 pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES pentru zbor Bucuresti – Istanbul. Sosire in Istanbul la ora locala 23:15.

 

Ziua 2 (30.12): ISTANBUL – KUALA LUMPUR

Imbarcare pe cursa Istanbul – Kuala lumpur. Sosire in Kuala Lumpur la ora locala 17:25. Transfer si cazare la Hotel G Tower 5* (sau similar). Timp liber pentru odihna si acomodarea cu noul fus orar.

 

Ziua 3 (31.12): KUALA LUMPUR – tur de oras

Mic dejun. Vom face un tur panoramic de o zi impreuna cu ghidul local in timpul caruia ni se vor dezvalui frumusetea si farmecul minunatului oras, contrastul dintre zgarie-nori si casele coloniale. Vom admira din exterior: Palatul Regal - resedinta regelui Malaeziei, Muzeul National, Monumentul National al Malaeziei, cladirile superbe din Piata Independentei, precum si celebrele Turnuri Petronas. Seara ne intoarcem la hotel si ne pregatim pentru trecerea dintre ani. Cina festiva de Anul Nou la restaurantul hotelului. LA MULTI ANI 2016!

 

Ziua 4 (01.01): KUALA LUMPUR – excursie optionala Batu

Mic dejun. Va propunem o interesanta excursie optionala intr-un sat traditional si la Pesterile Batu. Vom incepe cu o scurta croaziera pe parcursul careia vom admira satele malay. Prima oprire va fi la cea mai mare si moderna fabrica de produse din cositor din lume. Vom vizita apoi Pesterile Batu, vom urca cele 272 de trepte pana la templul sacru hindus. Dupa amiaza ne vom intoarce in oras. Timp liber. Seara va propunem excursia optionala “Kuala Lumpur by night” care va include si cina bufet intr-un restaurant local cu preparate traditionale. Cazare.

 

Ziua 5 (02.01): KUALA LUMPUR – MALACCA - SINGAPORE

Mic dejun. Astazi vom pleca cu autocarul catre Singapore. In drumul nostru vom opri cateva ore in Malacca, un orasel care a insemnat foarte mult in trecutul tarii. Dupa 100 de ani de sultanat (pe aici a intrat islamul in Asia de sud est), Malacca a fost pe rind colonie portugheza, olandeza si britanica in jur de 130-150 de ani fiecare, de unde si influentele de toate felurile. Facem un tur al orasului cu ghid local si vizitam Porta de Santiago si Piata Olandei. Masa de pranz este inclusa si o vom servi in Malacca. Plecam apoi catre orasul-stat Singapore. Cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* (sau similar).

 

Ziua 6 (03.01): SINGAPORE

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarele opriri vor fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare.  Dupa amiaza timp liber. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari -  un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate in nocturna peste 1000 de specii de animale in propriul lor mediu de viata. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul, fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.

 

Ziua 7 (04.01): SINGAPORE – excursie optional Sentosa

Mic dejun. Optional: excursie de o zi in Insula Sentosa ce se afla in apropierea portului si ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Plecam catre Sentosa cu telecabina. Vom vizita acvariul Underworld si Laguna Delfinilor, urcam in Sky Tower, cel mai inalt turn de observatie din Asia, pentru o superba panorama asupra insulei, a portului Singapore si, in zile insorite, chiar a tarmurilor Malaeziei si Indoneziei. Vizitam apoi plaja Siloso. Plaja, relaxare si nenumarate distractii, Sentosa este pe buna dreptate in topul atractiilor turistice singaporeze. Cazare.

 

Ziua 8 (05.01): SINGAPORE

Mic dejun. Camerele se vor elibera in jurul orei 12:00. In prima jumatate a zilei va propunem excursie de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor - cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume. Dupa amiaza timp liber pentru ultimele cumparaturi.  Transferul este programat in jurul orei 21:00. Transfer la aerport pentru imbarcare cursa Singapore – Istanbul.

 

Ziua 9 (06.01): SINGAPORE – ISTANBUL – BUCURESTI

La ora 00:15 ora locala in Singapore este programat zborul Singapore-Istanbul. Sosire in Istanbul la ora 05:40 si plecare catre Bucuresti la ora 07:55. Sosire in Bucuresti la 09:15.

Rezerva online

REVELION 2016 - MALAEZIA & SINGAPORE