Home » Turism Extern » Cehia » Paste la PRAGA


Paste la PRAGA

Paste la PRAGA - de la 325 EURO

Rezerva online

 Perioada: 29.04 – 03.05.2016

(5 zile / 4 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Park 4* sau similar.

Ziua 2: PRAGA

Mic dejun. Timp liber. Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, va propunem o croaziera pe raul Vltava.

Ziua 3: PRAGA - KUTNA HORA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare. Optional, servirea pranzului de Paste. Dupa amiaza, excursie optionala la Kutna Hora vechi oras medieval din sec. al XIII-lea. Situat la 70 km distanta de Praga, orasul gazduieste o mina de argint si este bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara picturile sale valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal.

Ziua 4: PRAGA - KARLOVY VARY (optional)

Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Retur la Praga si cazare. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si renumita bere.

Ziua 5: PRAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la 09:45 si sosire la Bucuresti la ora 12:35.

 

PRET/persoana: 325 EURO (loc in camera dubla)

Reducere a treia persoana (pat suplimentar in camera dubla): 20 EURO

Supliment camera single: 110 EURO

 

Text Box: SERVICII INCLUSE:

·         transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania Tarom

·         4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Park 4* www.parkhotel-praha.cz (sau similar)

·         tur panoramic de oras cu ghid local

·         transferuri aeroport – hotel – aeroport

·         insotitor roman de grup

 

 

 

Text Box: NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
  • pranz de Paste la restaurantul hotelului (optional): 35 EURO/ persoana (pranz tip bufet cu o bautura inlclusa)
  • excursiile optionale
  • intrarile la obiectivele turistice
  • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali.
  • asigurarea medicala, asigurarea storno

Rezerva online

Paste la PRAGA