Home » Turism Extern » Franta » Paste PARIS


Paste PARIS

Paste PARIS - de la 455 EURO

Rezerva online

 PARIS

Perioada: 28.04 – 03.05.2016

(6 zile / 5 nopti)

 

Ziua 1

28.04

Intalnire la ora 10:00 cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora locala 14:05. Transfer si cazare la Hotel France Villejuif 3* sau similar. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumitul bulevard Champs Elysees.

Ziua 2

29.04

Dupa micul dejun, timp de 4 ore, vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa turul de oras (panoramic), transfer si cazare la hotel France Villejuif 3* sau similar. Dupa amiaza, plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea principalelor obiective: catedrala Notre Dame, Conciergerie si Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 3

30.04

 

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainebleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si Palatul Versailles sau timp liber in Paris pentru plimbari individuale, cumparaturi sau diverse vizite propuse de insotitorul de grup. Seara, optional, participare la Slujba Invierii la Biserica Ortodoxa Romana “Sf. Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail”, aflata in centrul Cartierului Latin, aproape de catedrala Notre-Dame.

Ziua 4

01.05

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Vom avea timp liber pentru a servi masa de pranz intr-unul din cochetele restaurante din aceasta zona. Dupa pranz, ne vom face siesta pe unul din  vaporasele companiei Bateaux Parisiens si vom admira, timp de o ora, principalele atractii ale Parisului. Ziua continua cu vizita la Muzeul Parfumului Fragonard unde vom afla informatii interesante de la un specialist despre fabricarea parfumurilor de-a lungul timpului.

Ziua 5

02.05

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Alternativ, plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montmartre pentru vizitarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Dupa-amiaza, plimbare in zona Turnului Eiffel (optional urcare in turn pentru o priveliste panoramica).

Ziua 6

03.05

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer la aeroport la ora 16:00 pentru imbarcare pe cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 19:10. Sosire la Bucuresti la ora 23:00.

 

PRET/persoana: 455 EURO (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 220 EURO

A treia persoana (adult/copil):425 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

§  transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE;

§  5 nopti cazare cu mic dejun la hotel France Villejuif 3* sau similar;

§  tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local;

§  croaziera pe Sena de o ora;

§  vizita la Muzeul Parfumurilor Fragonard;

§  transferuri aeroport – hotel – aeroport;

§  insotitor roman de grup.

 

 

 

NU SUNT INCLUSE:

§   taxele de aeroport: 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari);

§   intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;

§   asigurarea medicala de calatorie (recomandata);

§    asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice.

Rezerva online

Paste PARIS