Home » Vacante in Romania » Romania » HOTEL ROZMARIN4*-CRACIUN 4 NOPTI+1 NOAPTE BONUS


HOTEL ROZMARIN4*-CRACIUN 4 NOPTI+1 NOAPTE BONUS

HOTEL ROZMARIN 4*-CRACIUN 4 NOPTI+ 1 NOAPTE BONUS - de la 399 EURO

Rezerva online

 Complexul Rozmarin reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de recreere sau refacere cat si pentru cel de afaceri si conferinte. Cadrul natural spectaculos, cu o vedere panoramica asupra Vaii superioare a Timisului si asupra Masivelor Postavarul si Piatra Mare, si consistenta produsului turistic, recomanda Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal ca o destinatie pentru toate anotimpurile.

Adresa: Predeal, Avram Iancu nr.6.

Localizare: la iesirea din orasul Predeal spre Brasov.

Dotari generale: 64 camere, 6 apartamente amenajate, sali de conferinta, sauna, fitness, masaj, jacuzzi, solar, spalatorie, calcatorie, internet-cafe, camere special amenajate pentru persoane cu handicap, camere destinate exclusiv nefumatorilor, salon mic dejun, salon restaurant, parcare auto, incalzire centrala.

Dotari camere: TV satelit, balcon, minibar, acces internet si  baie proprie cu cabina dus.

Servicii masa: se asigura in salonul restaurant al hotelului.

Facilitati copii: copiii intre 0-6,99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar asigurat; copiii intre 7-13,99  ani achita 149 euro/pachet cazat in acelasi pat cu parintii, copii intre 7-13,99  ani achita 190 euro/pachet cu asigurarea de pat suplimentar,  a 3-a persoana adulta achita 259 euro/pachet.

Alte facilitati: acces gratuit la sala de fitness(fara banda) si sauna (pe baza de invitatie eliberata de catre receptie); acces gratuit la Disco Club Rozmarin de duminica pana vineri (pe baza de invitatie eliberata de catre receptie), parcare exterioara gratuita.

Distractie: sala de jocuri, inchirere de: biciclete si echipament sportiv, ATV. Club Rozmarin- 150 locuri.

Atractii turistice: ascensiuni montane (Vf. Piatra Mare 1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiective istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov, Castelul Bran.
 Tariful nu include taxele locale, care se vor achita la receptie.

Pachetul includecazare 4 nopti cu all inclusive + 1 noapte gratuita cu mic dejun inclus in data de 26.12.2015, mesele all inclusive in perioada 23.12.2015 (se incepe cu cina) - 27.12.2015 (numai dejun). In data de 24.12.2015 dejun bbq cu taierea porcului, intalnirea cu Mos Craciun in data de 24.12.2015, diverse programe de divertisment pentru cei mici si cei mari, cadouri pentru cei mici si cei mari, transfer gratuit la partia din Predeal, acces fitness + sauna. NOU: bauturi indigene alcoolice si non-alcoolice nelimitat.

Rezerva online

HOTEL ROZMARIN 4*-CRACIUN 4 NOPTI+ 1 NOAPTE BONUS