Home » Turism Extern » Insulele Feroe » City Break: Week-end prelungit în Insulele Feroe


City Break: Week-end prelungit în Insulele Feroe

City Break: Week-end prelungit în Insulele Feroe - de la 1143 EURO

Rezerva online

Week-end prelungit în Insulele Feroe

4zile / 3nopti

Sezon: 7 mai -25 octombrie

 

Introducere

Petreceţi un weekend în atrăgătoarea capitală a Insulelor Feroe. Acest pachet include tururi fascinante la cele mai importante puncte de interes ale insulelor – Gjógv şi pitorescul sat Saksun.

                         

Itinerar

 

Ziua 1: Vineri

Plecare de pe Aeroportul Intern Reykjavik la Aeroportul Vagar. Apoi ne urcăm în shuttle bus până în oraşul Torshavn, aflat la o distanţă de o oră. După ce vă cazaţi la hotelul dvs. confortabil, poate doriţi să faceţi o plimbare de seară prin centrul oraşului. Liniştitul Torshavn, una din cele mai mici capitale din lume, este denumită astfel după Thor, zeul tunetului şi fulgerului în mitologia norvegiană.


Activităţi opţionale: vizitarea unei familii locale şi călărie.


Ziua 2: Sâmbătă, Saksun şi Gjógv

Azi, vom vizita unele din perlele Insulelor Feroe, într-un peisaj incredibil. Turul începe de la Torshavn şi trece prin Funning, unde se consideră că s-au stabilit primii vikingi, înainte de a ajunge în liniştitul sat Gjógv, numit aşa după un canion de 200 de metri lungime care porneşte în partea de nord a satului spre mare. Vizitaţi canionul şi încântătorul magazin vechi din sat, de unde puteţi cumpăra băuturi răcoritoare locale şi suveniruri. Apoi trecem de formaţiunile de piatră de la Risin şi Kellingin, dincolo de vârful nordic Eysturoy. La întoarcere, trecem pe lângă satul Eidi înainte de a ne opri într-un mic sătuc pitoresc numit Saksun, aflat între munţi înalţi, pe ceea ce cândva era un golf acoperit de apă. Aici se află Dúvugardar, o fermă din secolul 17, care acum este muzeu aflat în patrimoniul naţional. Seara, s-ar putea să doriţi să luaţi masa la unul din splendidele restaurante din Torshavn, după care vă puteţi bucura de viaţa activă de noapte.


Ziua 3: Duminică, Torshavn

Azi explorăm partea veche a Tinganes, centrul vechi al Torshavn. Poate doriţi să vizitaţi Muzeul Naţional, Nordic House sau să luaţi feribotul până la insula Nólsoy, peste golf. După amiază puteţi să vă încercaţi norocul într-o excursie de pescuit în zonele de pescuit de primă clasă. Sau, puteţi face o excursie de o zi pe minunata insulă Sandoy, pe drumul vikingilor printre coloniile de puffin, pe stâncile care reprezintă casa unor vaste colonii de păsări marine.


Activităţi opţionale: tur pe apă al insulei Sandoy.Ziua 4: Luni, plecarea

Shuttle bus-ul hotelului vă va conduce la aeroportul Vagar la timp pentru zborul înapoi spre aeroportul naţional Reykjavík.

 

Tarife in euro/pers/loc in camera dubla:

Hotel 3*: 1.143€

 

Tariful include:

 

    * Zborul Reykjavik-Insulele Feroe

    * Cazare 3 nopti

    * Serviciul shuttle: Aeroportul Vágar la Hotel in Torshavn si inapoi

    * Excursia cu ghid Northern Eysturoy intre orele 08:00 - 15:00

    * Taxe si servicii

 

 

Tariful nu include:

 

    * Excursiile optionale

    * Mesele si bauturile la restaurante

    * Asigurarea medicala (serviciu suplimentar la cerere)

    * Zborurile internationale (serviciu suplimentar la cerere)

 

Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor  si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.

 

Această excursie poate fi personalizată prin adaugarea de nopti si excursii pentru a se potrivi datelor dumneavoastră de călătorie şi oricăror cerinţe specifice.

Rezerva online

City Break: Week-end prelungit în Insulele Feroe