Home » Turism Extern » Olanda » Circuit de grup cu avionul-Belgia-Olanda


Circuit de grup cu avionul-Belgia-Olanda

Circuit de grup cu avionul Belgia-Olanda - de la 580 EURO

Rezerva online

 

BELGIA-OLANDA

 

 

               

ZIUA 1. BUCURESTI BRUXELLES

Intalnire cu reprezentantul agentiei, in aeroportul Otopeni pentru zbor  Bucuresti - Bruxelles. Dupa sosire,  transfer la hotel. Cazare Bruxelles.

ZIUA 2. BRUXELLES

Mic dejun. Turul frumoasei capitale a Belgiei cu autocarul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur, Platoul Heysel unde se viziteaza - Atomium, Mini Europa. Dupa amiaza, tur pietonal: Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place. Cazare Bruxelles la acelasi hotel.

ZIUA 3. BRUXELLES

Mic dejun. Program liber in Bruxelles sau excursie optionala Gent - Brugge. In Gent – autentic oras flamand se viziteaza: Catedrala Sf. Bavo, centrul istoric. Calatoria continua la Brugge, unul din cele mai frumoase orase europene pe care-l vom parcurge pietonal: Biserica Notre-Dame cu Madona lui Michelangelo, Capela Sf. Sange, Primaria si Piata Mare. Cazare Bruxelles.

ZIUA 4. BRUXELLES – ANVERS – ROTTERDAM – DELFT - HAGA (190 km)

Mic dejun. Plecare spre Anvers, cel mai mare oras din Flandra, unde vizitam: fortareata Steen, pitoreasca Grote Markt  cu Primaria si Catedrala. Calatoria continua spre Olanda si prima vizita o facem la Rotterdam - cel mai mare port al Europei, unde admiram  arhitectura moderna si facem o plimbare in centrul orasului. Se continua spre Delft –orasel pitoresc, celebru pentru portelanul albastru. Ajungem la Haga unde se viziteaza: Vredespaleis (Palatul Pacii), Binnenhof (Parlamentul), Primaria, Muzeul Regal Mauritshuis, cu renumite picturi de Rembrandt, Rubens si Vermeer. Cazare in zona Haga-Amsterdam.

ZIUA 5. AMSTERDAM

Mic dejun. Zi dedicata explorarii Amsterdamului. Vom putea vizita muzeul Van Gogh, Rijksmuseum sau Ermitage, un centru de prelucrare a diamantelor, ne vom plimba prin piata Dam si prin piata de flori si desigur nu vom rata o croaziera pe canale pentru a descoperi adevarata fata a orasului. La intoarcerea la Haga, optional, excursie la Haarlem. Cazare in zona Haga-Amsterdam.

ZIUA 6. AMSTERDAM

Mic dejun. Program liber in Amsterdam sau excursie optionala la nord de capitala pentru a  descoperi adevarata frumusete a Olandei: un peisaj  cu  mori de vant, poldere, fabrici de branza si saboti. Se viziteaza localitatile traditionale Volendam si Marken - foste porturi la Zuidersee. Cazare in zona Haga-Amsterdam.

ZIUA 7. AMSTERDAM – BUCURESTI

Dupa micul dejun, transfer la aeroport. Decolare spre Bucuresti.

 

 

 

Date de plecare 

Loc in

camera dubla

Supliment

single

A 3-a persoana

in pat suplimentar

Copil 6-12 ani

18.07; 17.08

580

169

560

530

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Grup minim 40 pers. Obiectivele marcate cu bold italic se viziteaza doar la exterior.

 

 

 

Pretul include:

Pretul nu include:

 · bilet avion Bucuresti-Bruxelles/Amsterdam -Bucuresti;

· transport cu autocar modern, pe traseu;

· 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*;

· transfer aeroport – hotel – aeroport;

· vizitele cuprinse in program;

· ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

· asigurari (storno, medicala);

· intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;

· taxele de aeroport si securitate, transfer aeroport - hotel-aeroport: 175 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);

· transportul local in Paris si Londra;

· excursiile si vizitele optionale (minim 20 participanti): Haarlem (10 eur/pers), Brugge-Gent (30 eur/pers), Volendam-Marken (20 eur/pers);

· alte servicii decat cele mentionate in program.

Rezerva online

Circuit de grup cu avionul Belgia-Olanda