Home » Turism Extern » Spania » Circuit de grup cu avionul - SPANIA


Circuit de grup cu avionul - SPANIA

Circuit de grup cu avionul - SPANIA - de la 865 EURO

Rezerva online

 

 

SPANIA 2014

Circuit clasic – 10 zile

 

BARCELONA – VALENCIA – GRANADA – SEVILLA – CORDOBA – TOLEDO – MADRID

Plecare din Timisoara

PLECARI: 13 iulie, 2 august, 9 septembrie, 23 octombrie

 

Vizite incluse:

tururi de oras cu ghizi locali in Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla si  Madrid vizitarea oraselor Cordoba si Toledo cu insotitorul de grup

intrari la: Catedrala din Barcelona, Catedrala din Valencia, Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla, Palatul Regal din Madrid

 

Ziua 1: TIMISOARA - BUCURESTI – BARCELONA

Prezentare pe Aeroportul International Timisoara la ora 04:30. Decolare cu avionul companiei Tarom la ora 06:20. Aterizare in Bucuresti Otopeni la ora 07:15. Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la poarta de imbarcare pentru zborul cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 09:10. Sosire la Barcelona la ora 11:30 si transfer la hotel. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea Barcelonei pe cont propriu sau alternativ, excursie optionala la Manastirea Montserrat cu conducatorul de grup. Cazare in Barcelona.

Ziua 2: BARCELONA

Mic dejun. Tur de oras cu autocarul si ghid local. Vom admira cele mai importante lucrari ale celebrului arhitect Antoni Gaudi: biserica Sagrada Familia (exterior), Catedrala, apoi vom traversa bulevardul Passeig de Gracia pe care se afla Casa Mila (La Pedrera) si Casa Batllo. Turul de oras se va incheia la ora pranzului, cu Stadionul Olimpic si Colina Montjuic. Dupa-amiaza timp liber cumparaturi sau vizita optionala a Muzeului Etnografic Poble Espaňol. Cazare in Barcelona.

Ziua 3: BARCELONA – VALENCIA (360km)

Mic dejun. Plecare spre Valencia, unde avem prevazut un tur de oras de jumatate de zi cu ghid local, care include zona portului, Muzeul Artelor si Stiintelor (exterior) si orasul vechi. Turul orasului vechi este pietonal si cuprinde La Lonja de la Seda – obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO, considerat cel mai bine conservat exemplu al arhitecturii gothice tarzii, Catedrala care adaposteste - dupa cum sustine Vaticanul -  autenticul Graal si Piata Centrala – una dintre cele mai mari si vechi piete din Europa. Cazare in Valencia.

Ziua 4: VALENCIA - GRANADA (470 km)

            Mic dejun. Transfer spre Granada cu o scurta oprire in Benidorm, una dintre cele mai cunoscute statiuni litorale ale Spaniei. Dupa amiaza ajungem in Granada unde este prevazuta cazarea.

Ziua 5: GRANADA – SEVILLA (250 km)

Mic dejunurmat de vizitarea cu ghid local a Complexului Alhambra – ultimul bastion al maurilor si unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură islamică, fosta resedinta a regilor mauri. Vizita include si Gradinile Generalife. Transfer spre Sevilla, capitala provinciei Andalusia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Seara timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu sau alternativ, optionale spectacol Flamenco. Cazare Sevilla.

Ziua 6: SEVILLA

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local, incluzand Catedrala, Turnul Giralda, Piata Spaniei. Plimbare in zona vechilor pavilioane expozitionale. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau, optional, croaziera pe Raul Guadalquivir Cazare Sevilla.

Ziua 7: SEVILLA – CORDOBA – MADRID (530 km)

Mic dejun. Plecare spre Cordoba (140 km), unde ne vom opri pentru a vizita orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc, dupa care ne continuam calatoria spre Madrid. Sosire la Madrid in cursul serii, cazare.

Ziua 8:  MADRID si TOLEDO

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (intrare inclusa). Dupa amiaza plecare spre Toledo, oras – muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vom vizita orasul impreuna cu insotitorul de grup. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare Madrid.

Ziua 9: MADRID

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Madrid sau pentru vizite individuale (Parcul Retiro, Muzeul Prado, Galeria de Arta Thyssen – Bornemisza). Optional, excursie la Palatul – Manastire El Escorial. Cazare Madrid.

Ziua 10: MADRID - BUCURESTI - TIMISOARA

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport (ora 10:00) pentru imbarcare cursa directa TAROM Madrid– Bucuresti cu decolare la 13:00. Sosire la Bucuresti la ora 17:35. Decolare spre Timisoara la ora 21:15. Aterizare pe Aeroportul International din Timisoara la ora 22:10.

PRET/persoana (loc in camera dubla): 865 EURO

Supliment camera single: 230 EURO

Reducere a treia persoana adulta in dubla (pat suplimentar): 25 EURO

Reducere copil 2 – 10 ani cu doi adulti in camera dubla: 90 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

§   transport avion cu compania TAROM: Timisoara - Bucuresti – Barcelona si Madrid – Bucuresti - Timisoara

§   9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 4* standard: 2 nopti Barcelona, 1 noapte Valencia, 1 noapte Granada, 2 nopti Sevilla, 3 nopti Madrid

§   transport pe teritoriul Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat

§   transferuri aeroport - hotel - aeroport

§   tururi de oras cu ghizi locali in Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla si Madrid

§   vizitarea oraselor Cordoba si Toledo cu insotitorul de grup

§   intrari la urmatoarele obiective turistice: Catedrala din Valencia, Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla, Palatul Regal din Madrid

§   insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE:

§   taxele de aeroport, securitate si catering - 175 EURO (se achita la agentie)

§   asigurarea medicala si asigurarea storno

§   bacsisuri pentru soferi si ghizii locali – 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Spania

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

§   15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

§   20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

§   25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

§   30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

§   35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

§   40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

§   45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

§   50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

§   55 EURO/adult Calendar.setup({ inputField : "din_data", button : "cal" });