Home » Turism Extern » Portugalia » Circuit de grup cu avionul - Revelion Madeira & Lisabona


Circuit de grup cu avionul - Revelion Madeira & Lisabona

Circuit de grup cu avionul - Revelion Madeira & Lisabona - de la 825 EURO

Rezerva online

 

 

                                                                                                       

 

 

Revelion Madeira & Lisabona

(In Madeira se organizeaza de Revelion unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume)

Perioada: 26.12.2014 – 03.01.2015

 

    

 

 

Ziua 1 (26.12): Bucuresti – Lisabona – Madeira

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 15:00 pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona. Sosire in Lisabona la ora 19:35. Transfer cu autocarul la hotel in Lisabona. Cazare la hotel Neya 4* sau similar.

Ziua 2 (27.12): Excursie optionala la Sintra, Cascais si Estoril

Mic dejun. Excursie optionala la Sintra, Cascais si Estoril. Sintra este un adevarat oras al palatelor si este situat la poalele muntilor Sierra da Sintra, la cca. 25 km de Lisabona. Conditiile climatice deosebite si exotismul peisajului de un verde irezistibil i-au determinat pe regii portughezi sa isi construiasca aici palate si resedinte de vara, iar nobilii portughezi si-au construit la randul lor conace sau vile. Cascais si Estoril sunt doua dintre cele mai pitoresti statiuni situate pe malul Oceanului Atlantic, pe coasta litorala a Lisabonei. Intoarcere la Lisabona, cazare.

Ziua 3 (28.12): Lisabona – tur de oras. Zbor Lisabona – Madeira

Mic dejun. Dimineata, turul orasului Lisabona de ½ de zi (aprox 4 ore). Vom admira cartierul Belem, loc care ne aminteste de perioada descoperirilor maritime ale Portugaliei cu Turnul Belem si Manastirea Jeronimos unde se afla mormantul lui Vasco da Gama. De asemenea vom admira zona centrala a orasului cu Avenida da Liberdade si Piata Marques de Pombal. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Madeira cu decolare la ora 17:30. Sosire in Madeira la ora 19:15 si transfer cu autocarul la hotel Golden Residence 4* sau similar unde vom fi intampinati cu un pahar de vin de Madeira. Cazare.

Ziua 4 (29.12): Madeira – turul orasului Funchal

Mic dejun la hotel. Azi vom vizita orasul Funchal, capitala insulei Madeira, oras splendid situat intr-un golf inconjurat de munti. Ne vom opri mai intai la gradina botanica, una din atractiile principale ale acestui tur. Specii endemice de flori din insula Madeira si alte plante exotice pot fi admirate in toata splendoarea lor. Urmatoarea oprire este la piata locala “Dos Lavradores” unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar si piata de peste. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira.  Turul de vizitare al orasului Funchal dureaza aprox 3 ore. Cazare.

Ziua 5 (30.12): Excursie optionala Cabo Girao & Porto Moniz

Mic dejun. Excursie optionala la Porto Moniz: prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra d’Agua unde vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei cu Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Cazare.

Ziua 6 (31.12): Croaziera cu catamaranul, optional LA MULTI ANI 2015!

Mic dejun. Optional, croaziera pe mare: din Funchal catamaranul pleaca spre Cabo Girao, trecand pe langa tarmul orasului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa, Camara de Lobos. La Cabo Girao ne oprim pentru baie sau pentru relaxare pe vas. La intoarcerea spre Funchal este foarte posibil sa vedem delfinii care s-ar putea sa ne urmeze in timpul calatoriei. Revelionul este o ocazie speciala in Madeira pentru ca aici se organizeaza unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase focuri de artificiii din lume, (certificat de Cartea Recordurilor). Optional, cina de Revelion la hotel (pret/ persoana: 120 Euro). Dupa cina, la ora 22:30 transfer in centrul orasului Funchal pentru a putea vedea spectaculoasele focuri de artificii (pentru clientii care rezerva cina de Revelion, acest transfer este gratuit; pentru clientii care nu doresc cina de Revelion, transferul costa aprox 15 Euro/ persoana). Intoarcere in jurul orei 01:00, iar petrecerea va continua la barul hotelului.

Ziua 7 (01.01): Excursie optionala Eira do Serrado & Monte

Mic dejun. Excursie optionala la Eira do Serrado, punct de observatie de unde vom admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. O priveliste spectaculoasa a satului Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti poate fi admirata de aici. Urmatoarea oprire este in Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere aveti sansa unei experiente inedite in care transportul si distractia se combina pentru a oferi o senzatie unica (optional, contra cost): in Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si o sanie. Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Intoarcere la hotel, cazare.

Ziua 8 (02.01): Excursie optionala Camacha si Santana

Mic dejun. Excursie optionala Camacha – Santana: prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabil cel mai tipic sat de pe insula; aici vom vedea casele traditionale colorate cu acoperis din stuf. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, al doilea oras ca marime din Madeira, asezat intre mare si munte; acesta este locul in care au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419. Intoarcere in Funchal. Cazare.

Ziua 9 (03.01):  Funchal – Lisabona – Bucuresti

Dimineata devreme, transfer la aeroportul din Madeira pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona cu decolare la ora 09:00. Sosire in Lisabona la ora 10:45. Decolare din Lisabona la ora 12:10, sosire in Bucuresti la ora 18:20.

 

 

Pret/ persoana (loc in dubla): 825 Euro

Supliment camera single: 220 Euro

Grup minim: 25 persoane

 

Servicii incluse in pret:

- transport cu avionul Bucuresti – Lisabona pe 28 dec, compania TAP PORTUGAL

- zbor Lisabona – Madeira pe 28 dec, compania TAP PORTUGAL

- zbor Madeira – Lisabona – Bucuresti pe 03 ian, compania TAP Portugal

- 2 nopti cazare cu mic dejun in Lisabona la hotel 4*, perioada 26 dec – 28 dec

- transfer cu autocarul aeroport Lisabona – hotel si retur

- tur de oras de ½ de zi (aprox 4 ore) in Lisabona pe 28 dec

- 6 nopti cazare cu mic dejun in Madeira la hotel 4*, perioada 28 dec – 03 ian

- transfer cu autocarul, aeroport Madeira – hotel pe 28.12 si hotel – aeroport Madeira pe 03.01

- excursie de jumatate de zi in orasul Funchal – capitala Insulei Madeira (maxim 3 ore)

- biletul de intrare la gradina botanica din Funchal

- insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport: 260 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

- biletele de intrare la obiectivele turistice din program

- Cina festiva de Revelion la hotel (optionala): 120 Euro/ persoana

- excursiile optionale

- asigurarea medicala (optionala) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

 

Orar de zbor informativ (ore locale):

26.12.2014: Bucuresti 17:05 – Lisabona 19:35

28.12.2014: Lisabona 17:30 – Madeira 19:15

03.01.2015: Madeira 09:00 – Lisabona 10:45/ Lisabona 12:10 – 18:20

 

Conditii de anulare/ penalizari:

·          10% din total valoare pachet turistic daca renuntarea se face incepind cu a treia zi de la momentul confirmarii rezervarii, pina la 61 zile inaintea plecarii

·          50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 21 zile inaintea plecarii

·          80% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 20 zile – 16 zile inaintea plecarii

·          100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

 

Informatii utile:

Termen limita de inscriere: cu 60 zile inainte de plecare. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala.

Documente necesare pentru calatorie: pasaport valabil minim 6 luni sau carte de identitate valabila.

 

Transferuri din provincie la/ de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

-  15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

- 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

- 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

- 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

- 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

- 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

- 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI

- 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

- 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

- 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

- 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

Observatii

§   clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Portugalia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu normele locale

§   in ziua sosirii la hotel, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 11:00.

§   copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar (detalii pe www.politiadefrontiera.ro)

§   conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii obiective

§   distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup

§   pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

§   hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii

§   agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

§   agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor

§   agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

§   asezarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.

 

Rezerva online

Circuit de grup cu avionul - Revelion Madeira & Lisabona