Home » Turism Extern » Franta » Circuit de grup cu autocarul PARIS


Circuit de grup cu autocarul PARIS

Circuit de grup cu autocarul PARIS - de la 389 EURO

Rezerva online

 

PARIS autocar      de la 385 €

BONUS:Excursiile la LUXEMBOURG si HEIDELBERG sunt GRATUITE

8 zile: Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Paris, Versailles, V. Loarei

Fontainebleau, Reims, Luxemburg, Heidelberg, Nurnberg, Abatia Melk

REDUCERI de până la 15%*(* prin CUMULAREA reducerilor calculate după cum urmează)

PRIMII 5                    5 % REDUCERE pentru primii 5 turişti înscrişi în fiecare excursie până la 01.02.2014

ÎNSCRIERE Early Booking   5% REDUCERE pentru achitarea a 50% avans din preţul excursiei până la 15.01.2014

REDUCERE 3–10%     pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţii înscriere                                                               

      REDUCERE 3–5%                            pentru CLIENŢI  FIDELI (minim 3 Vacanţe organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii săi)

REDUCERE 3%                  pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

 

Ziua 1. BUCUREŞTI- BUDAPESTA  (895 km)   

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA- SALZBURG- MUNCHEN (640 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Ştefan, Opera. Deplasare în Salzburg, oraşul muzicii, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Plecare spre Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. Cazare la o pensiune din zona Salzburg - Munchen.

Ziua 3. MUNCHEN- STRASBOURG- PARIS (795 km)           

Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, Strasbourg, unde se vizitează Catedrala care domină oraşul cu silueta sa. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France şi Consiliul Europei. Deplasarea continuă către Paris unde sosim în cursul serii şi începem vizitarea oraşului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.

Ziua 4. PARIS - VERSAILLES (80 km)              

Mic dejun. Dimineaţă se vizitează somptuosul Palat de la Versailles (fără acces in grădini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Panteonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.

Ziua 5. PARIS - FONTAINEBLEAU- VALEA LOAREI (420 km)

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris pentru explorarea oraşului pe cont propriu. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la Disney Land  (deplasarea se face cu RER). În Paris nu rataţi Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea în Turnul Eiffel. Opţional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loarei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.

Ziua 6. REIMS- LUXEMBOURG- HEIDELBERG- NURNBERG (795 km)               

Mic dejun. Plecare spre Germania, cu oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Continuăm spre Luxembourg pentru a vizita Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Urmează frumosul oraş medieval Heidelberg cu un superb castel şi cea mai veche Universitate din Germania. Cazare la Nurnberg.

Ziua 7. NURNBERG- ABATIA MELK - BUDAPESTA (730 km)                   

Mic dejun, La Nurnberg începem turul de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, Biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Plecare spre Ungaria. Pe traseu, scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Opţional, croazieră fără cină (14 €) pe Dunăre (15 € supliment pt. cina), având inclus şi un tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare la Budapesta.

Ziua 8. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

 

DATE de PLECARE 2014

28.04 19.05

16.04, 03.06, 14.06, 25.06 21.07, 13.08, 27.08 06.09

Supl. SINGLE

COPII

6- 12 ani

Hot. IBIS (sau similar)- MD bufet 2* suburbii Paris

385 €

389 €

145 €

355 €

 

Pe acest program, în sezonul 2013 s-au realizat 6 grupuri.

 

Rezerva online

Circuit de grup cu autocarul PARIS