Home » Turism Extern » Austria » Circuit de grup cu autocarul - Austria - Piata de Craciun la Viena


Circuit de grup cu autocarul - Austria - Piata de Craciun la Viena

Circuit de grup cu autocarul - Austria - Piata de Craciun la Viena - de la 135 EURO

Rezerva online

  Piata de Craciun la Viena

     Perioada:  Noiembrie 28-30 ; Decembrie 5-7 / 12-14  (2 nopti/ 3 zile)

 TRANSPORT AUTOCAR - plecare din CLUJ NAPOCA  

 

ZIUA 1- Joi:  Plecare din Cluj-Napoca la ora 24:00, pe traseul Oradea-Budapesta- Viena.

Optional oprire la Parndorf pentru shopping (dimineata de vineri).

 

ZIUA 2- Vineri: Sosire la Viena in jurul pranzului, unde vom face un tur pietonal: Curtea Imperiala Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Catedrala Sf. Petru, Statuia Ciumei, Piata Stefan si Catedrala Sf. Stefan, Opera. Timp liber pana la ora 20:00 pentru participarea la Pietele de Craciun din Piata Primariei si Piata Maria Tereza- informatii suplimentare pe www.wien.info/en/shopping-wining-dining/markets/christmas-markets. Cazare in zona Viena la hotel Oekotel 3* , in orasul Fohrenhain (zona Viena Nord II - www.oekotel.com) sau similar.

 

ZIUA 3- Sambata: Mic dejun. Vizitare Palatul Schonbrunn, cu minunatele apartamente imperiale ale Mariei Tereza, ale imparatului Franz Josef si sotiei sale Sissi, Gradinile de Vara cu fantana “Neptun” şi monumentul Gloriette, Gradina Zoologica şi Gradina Botanica. Tur panoramic cu autocarul pentru a admira celebrul ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Timp liber pentru a participa la targurile de Craciun sau cumparaturi pe Mariahilferstrasse. Cazare in zona Viena la hotel Oekotel 3*, in orasul Fohrenhain (zona Viena Nord II, www.oekotel.com) sau similar.

 

ZIUA 4- Duminica: Mic dejun. Optional cumparaturi la Shopping City Sud- Viena, dupa care ne indreptam spre Budapesta. Oprire la Citadela, dupa care vom face un tur panoramic cu autocarul- Clădirea Parlamentului, Podul cu Lanţuri, Podul Elisabeta, Insula Margareta, Biserica Sf. Stefan, Opera de stat, Piaţa Eroilor, Castelul Vajdahunyad, Parcul Orasului cu Gradina Botanica si Gradina Zoologica. Intoarcerea spre Romania, unde vom sosi noaptea.

 

Pret/persoana (loc in dubla sau tripla):

135 Euro

Supliment camera single: 35 EURO

Reducere copil 2-11,99 ani : 10 euro

 

 

 

 

 

 

 

Text Box: SERVICII INCLUSE:

§ Transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;

§ taxele hoteliere locale

§ 2 nopti cazare la hotel 3* in zona Viena,  cu mic dejun

§ tur panoramic Viena, Budapesta

§ insotitor roman de grup.

 

Text Box: NU SUNT INCLUSE:

§   transfer din orasele: Tg-Mures, Bistrita, Alba-Iulia, Zalau, Baia-Mare- 10 euro/ persoana/ dus-intors (grup minim 4 persoane/ oras)

§   excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice

§   asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)

 

 

 

Nota: Tariful este calculat pentru grup minim de 40 de persoane. Pentru un grup mai mic, tariful se recalculeaza sau se ofera alternative. Repartizarea locurilor se va face in ordinea inscrierilor si se va comunica la imbarcare. Data limita pentru inscrieri este 10.11.2014.

 

CONDITII DE RETRAGERE:

20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  de 29-22 zile calendaristice inainte de data plecarii;

50% din pretul pachetului de servicii, daca renunţarea se face in intervalul  de 21-16 zile calendaristice inainte de data plecarii;

80% din pretul pachetului de servicii, daca renunţarea se face în intervalul 15-10 zile înainte de data plecarii;
100% din pretul pachetului de servicii, daca renunţarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 9 zile înaintea plecarii.

OBSERVATII:

§   Documente necesare calatoriei: pasaport/CI valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii .

§   Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din tarile vizitate conform standardelor proprii;

§   Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de viza in cazul in care valoarea acestora este schimbata de Ambasada Federatiei Ruse;

§   Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua. Locurile se comunica inainte de plecare cu 3 zile.

§   Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice

§   Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate. 

§   Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a intarzierilor anumitor turisti

§   Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

§   monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

§   Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

§   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

§    Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

§   Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

§   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

§   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

§   Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii. 

 

 

Rezerva online

Circuit de grup cu autocarul - Austria - Piata de Craciun la Viena