Home » Turism Extern » Austria » Circuit de grup cu autocarul - Austria - Italia


Circuit de grup cu autocarul - Austria - Italia

Circuit de grup cu autocarul - Austria - Italia - de la 599 EURO

Rezerva online

 

 

 

 

 

 

 

 

Austria - Italia

Circuit cu autocarul – 13 zile/12 nopti

Plecari din: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Deva, Arad 

 

Date de plecare: 16 iulie si 19 august 2014

 

Ziua 1: Bucuresti – Budapesta (859 km)

Intalnire la Parcul Izvor la ora 06:00 dimineata si plecare din Bucuresti la ora 06:30. Ne vom deplasa cu autocar clasificat pentru curse internationale pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva - Arad. Sosire in cursul noptii in Budapesta si cazare la hotel de 3* din zona capitalei Ungariei.

Ziua 2: Budapesta – Viena (243 km)

Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur panoramic al Budapestei si vom vedea principalele obiective turistice ale orasului: Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Podul cu lanturi, Biserica Matyas, Palatul Regal, Bulevardul Andrassy. In cursul dupa-amiezii vom sosi in Viena si vom admira monumentele celebre din “orasul muzicii” amplasate in lungul bulevardului circular Ringstrasse: Parlamentul, Opera, Universitatea, Primaria Burghteater. Cazare in zona Vienei la hotel 3*.

Ziua 3: Viena – Salzburg – Innsbruck  (487 km)

Mic dejun. Astazi vom pleca spre Salzburg, “Orasul lui Mozart”, urmand ca in cursul dupa-amiezii sa participam la un tur panoramic al centrului istoric. Vom trece pe langa  cele mai importante obiective ale acestuia: Castelul si Gradinile Mirabell, Domul, Piata Mozart cu statuia renumitului compozitor, Fortareata Hohensalzburg. In continuare ne indreptam spre vestul Austriei urmand ca in cursul serii sa ne cazam in zona orasului Innsbruck.

Ziua 4: Innsbruck – Milano (398 km)

Mic dejun. In aceasta zi vom vizita orasul Innsbruck, capitala provinciei Tirol. Orasul este situat pe malul raului Inn si este un renumit centru al sporturilor de iarna. Tur de oras panoramic in timpul caruia veti afla informatii interesante despre principalele atractii situate in zona medievala: Goldenes Dachl (acoperisul auriu) - simbolul orasului, Curtea imperiala, biserica curtii imperiale, podul peste raul Inn. Dupa-amiaza vom traversa granita dintre Austria si Italia urmand ca in cursul serii sa ajungem in Milano. Cazare in zona orasului Milano.

Ziua 5: Milano – Parma – Pisa – Florenta (434 km)

Dupa micul dejun vom vizita principalele atractii ale orasului Milano: Domul, una dintre cele mai mari catedrale din lume, stralucit exemplu al arhitecturii gotice, precum si Galeriile Vittorio Emanuele - cea mai veche galerie comerciala din lume. In continuare  ne vom indrepta spre Florenta urmand a face scurte opriri in Parma si Pisa cu celebrul Turn Inclinat. Cazare in zona orasului Florenta.

Ziua 6: Florenta

Mic dejun. Dimineata tur panoramic de oras: Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Turnul Giotto si Baptisteriul - exterior, Ponte Vecchio. Cazare in zona orasului Florenta la hotel 3* standard local.

Ziua 7: Florenta –Siena – Assisi – Roma (285 km)

Mic dejun. Plecam spre Roma prin Siena si Assisi. Programul prevede o scurta oprire la  Assisi, orasul Sfantului Francisc (intemeietorul Ordinului Franciscan), unde vom vizita biserica ce-i poarta numele. Continuarea drumului si scurta oprire in Siena, vechi oras medieval (vizita pietonala a centrului orasului: Piazza del Campo, Cladirea Primariei, Domul).  Vom ajunge la Roma in cursul serii. Cazare in zona orasului Roma la hotel 3* standard local.

Ziua 8: Roma

Mic dejun. Tur de oras ghidat, cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale. Cazare hotel 3* in zona orasului Roma.

Ziua 9: Roma – Napoli (226 km). Excursie optionala Pompei.

Mic dejun. Plecare spre Napoli unde vom participa la un scurt tur panoramic: micul port Mergellina, Posillipo, denumire ce vine din grecescul Pausylipon – “locul unde nefericirea se termina”, Via Caracciolo, Santa Lucia, Castel dell’Ovo fosta resedinta regala, Palatul Regal construit la inceputul secolului XVIII, Teatrul San Carlo, Galeria Umbero I si Angioino, Muzeul National de Arheologie. Dupa-amiaza optional vom vizita Pompeiul, orasul ingropat de eruptia Vezuviului din anul 79 d.Hr. Cazare in zona Napoli, la hotel 3*.

 

 

 

Ziua 10: Napoli – Venetia/Stra (702 km)

Dimineata devreme vom pleca spre o noua atractie a circuitului nostru, Venezia – orasul plutitor.  Cazare in apropiere de Venetia (localitatea Stra).

Ziua 11: Venetia.

Mic dejun urmat de un tur pietonal in centrul Venetiei cu insotitorul de grup pentru a va bucura de atractiile romanticului oras: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si Bazilica San Marco. Cazare in Stra, hotel 3*.

Ziua 12: Venetia (Stra) – Zagreb – Belgrad (804 km)

Mic dejun. Ne vom desparti de frumoasa Italie si vom incepe drumul spre casa prin Trieste - Ljubljana – Zagreb. Seara tarziu vom ajunge in Belgrad. Cazare in zona Belgrad, hotel 3* standard local.

Ziua 13: Belgrad – Bucuresti (814 km)

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Belgrad ce cuprinde Piata Republicii, Strada Knez Mihailova, Fortareata Kalemegdan, Parlamentul, Templul Sfantului Sava iar apoi vom urma traseul Timisoara – Deva – Sibiu – Brasov - Bucuresti. Vom ajunge in Bucuresti in cursul noptii.

 

Pret/persoana: 599 Euro (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 290 euro

 

SERVICII INCLUSE:

§ Transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;

§ 12 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun: 1 noapte Budapesta, 1 noapte Viena, 1 noapte Innsbruck, 1 noapte Milano, 2 nopti Florenta, 2 nopti Roma, 1 noapte Napoli, 2 nopti Stra (~35 km de Venetia), 1 noapte Belgrad (cazarile pot fi asigurate si in zonele adiacente marilor orase)

§ tur panoramic in: Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck, Milano, Florenta, Roma, Napoli, Venetia, Belgrad.

§ excursii si vizite conform programului;

§ insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

§ taxele hoteliere locale (se vor achita la receptia hotelurilor);  excursii optionale; taxele de intrare la obiectivele turistice; asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale dar recomandate, se incheie odata cu semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).

 

GRUP MINIM: 40 PERSOANE

Pentru grup mai mic de 40 de persoane pretul excursiei se modifica astfel:

Supliment grup 35-39 persoane: 50 EUR/persoana

Supliment grup 30-34 persoane: 90 EUR/persoana

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.

 

CONDITII DE RETRAGERE:

20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  de 29-22 zile calendaristice inainte de data plecarii;

50% din pretul pachetului de servicii, daca renunţarea se face in intervalul  de 21-16 zile calendaristice inainte de data plecarii;

80% din pretul pachetului de servicii, daca renunţarea se face în intervalul 15-10 zile înainte de data plecarii;
100% din pretul pachetului de servicii, daca renunţarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 9 zile înaintea plecarii

OBSERVATII:  

§   Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate si asigurare medicala de calatorie.

§   Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din tarile vizitate conform standardelor proprii;

§   Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de viza in cazul in care valoarea acestora este schimbata de Ambasada Federatiei Ruse;

§   Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

§   Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice

§   Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate. 

§   Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a intarzierilor anumitor turisti

§   Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

§   Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

§   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

§    Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

§   Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

§   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

§   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

§   Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii. 

 

Rezerva online

Circuit de grup cu autocarul - Austria - Italia