Home » Turism Extern » Anglia » Circuit autocar 2016 Anglia - Belgia


Circuit autocar 2016 Anglia - Belgia

Circuit autocar 2016 Anglia - Belgia - de la 425 EURO

Rezerva online

 

 Servicii incluse

 

 

 

 

transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4* exceptând ziua a 6-a (contra cost cu transportul public).
9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 si 3*;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.Nu sunt incluse:


asigur. medicală, intrări la obiective şi ghizii locali
plimbările cu vaporaşul (Londra, Strasbourg), şi transportul local în Londra.
taxele de traversare a Canalului Mânecii 45 Euro (se achita la înscriere);
excursiile opţionale: Oxford-Stratford, Windsor, croaz. pe Dunăre, toate minim 30 pers.


Observatii!


Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată. Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
ATENŢIE !! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare! 

 

ITINERARIU

 

• Ziua 1. BUCUREŞTI- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

• Ziua 2. BUDAPESTA- MELK - NURNBERG (740 km)

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranzitează Austria, cu o scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Cazare in zona Nurnberg.

• Ziua 3. NURNBERG – KOLN - BRUXELLES (615 km)

Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Se tranzitează Germania, cu o scurtă oprire în Koln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei - cea mai mare de pe teritoriul Germaniei, ale cărei fundaţii au fost puse în anul 1248. Ajunşi în capitala Belgiei ne începem vizita cu: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Cazare în zona Bruxelles.

• Ziua 4. ANVERS- BRUGESCANTERBURY- LONDRA (365 km)

Mic dejun. Plecare spre Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Programul continuă cu Bruges unde admirăm Primăria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges care adăposteşte « Fecioara » lui Michelangelo. Traversarea Canalului Mânecii cu ferry boat-ul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Seara cazare la Londra.

• Ziua 5. LONDRA- GREENWICH

Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds - Muzeul figurilor de ceară, British Museum. Timp liber la dispoziţia turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa (12 GBP). Deplasare cu autocarul la Greenwich pentru renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

• Ziua 6. LONDRA- WINDSORSTRATFORD- OXFORD

Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartam. regale şi Capela St. George. Excursia opţională continuă spre Stratford –upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde vom vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel la Londra.

• Ziua 7. LONDRA- LUXEMBOURG - STRASBOURG (735 km)

Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseul spre Strasbourg ne oprim pentru o scurta vizită în Luxembourg, pentru a admira fortificaţiile sale impunătoare, Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. În cursul serii sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France şi Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.

• Ziua 8. STRASBOURG- MUNCHEN - SALZBURG - (435 km)

Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu Catedrala Notre Dame de Strasbourg şi Palatul Rohan. Plecare la Salzburg, cu popas în Munchen, unde vă vor încânta: Primăria, Marienplatz şi Frauenkirche. În cursul după- amiezii sosire în oraşul muzicii, unde printr-un tur pietonal avem ocazia să admirăm: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare în zona Salzburg.

• Ziua 9. SALZBURG- VIENABUDAPESTA (545 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Domul Sf Stefan, Opera. Continuăm itinerariul spre Budapesta unde opţional se poate organiza o croazieră pe Dunăre (14€ fără cină /29 € cu cină), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. . Cazare la Budapesta.

• Ziua 10. Budapesta- Bucuresti(895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Rezerva online

Circuit autocar 2016 Anglia - Belgia