Home » Turism Extern » Anglia » Circuit LONDRA, Capitala de pe Tamisa - Avion


Circuit LONDRA, Capitala de pe Tamisa - Avion

Circuit LONDRA, Capitala de pe Tamisa - Avion - de la 415 EURO

Rezerva online

 Program Londra Capitala de pe Tamisa - Avion

î  Ziua 1. BUCURESTI - LONDRA  

Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 06.30 pentru zbor Bucureşti - Londra cu compania Blue Air. După aterizare şi îmbarcare în microbuzul de transfer, deplasare spre hotelul de la Londra pentru cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie în Londra.

      

î  Ziua 2. LONDRA- GREENWICH

Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul  Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceară, British Museum.  Timp liber la dispoziţie sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa. Opţional, deplasare către Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

 

î  Ziua 3. LONDRA

Mic dejun. Dedicăm înca o întreagă zi explorării oraşului utilizând transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber la dispoziţie în zona comercială Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.

 

î  Ziua 4. LONDRA - WINDSOR-STRATFORD- OXFORD  (395 km)         

Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale şi Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel la Londra.

 

î  Ziua 5. Londra - Stonehenge - Salisbury

Mic dejun.  Timp liber în Londra sau opţional (29 euro) excursie la Stonehenge, unde vom vizita renumitul ansamblu megalitic, a carui constructie ramane un mister pana astazi. Urmeaza Salisbury, pentru a admira catedrala gotica din sec. XIII, capodopera a arhitecturii medievale, avand cel mai inalt turn din Marea Britanie. Intoarcere pentru cazare la Londra.

 

î  Ziua 6. LONDRA- BUCURESTI

După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Program liber în Londra. Întoarcere la hotel utilizând mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 14.00 pentru zbor la Bucureşti. Sosire la Bucureşti Otopeni în jurul orei 23.10.

 

 

 

DATE DE PLECARE 2016

12.07, 26.07, 23.08

Supl. SINGLE

COPIL  6-12 ani

Loc în cameră DBL

      415€ 

175 €

385 €

 

ORAR DE ZBOR : COMPANIA  BLUE  AIR

 

BUCURESTI     DECOLARE            08.25  ATERIZARE  Londra LUTON  09.50

Londra LUTON decolare  18.00 Aterizare OTOPENI  23.10

 

 

NOTE

·   1.În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă gen taxa de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

·   2. Vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor din program.

·   3. Obiectivele cu caractere bold  italice se viziteaza doar pe exterior.

·   4. Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi. Nu se acordă reduceri pt. cel de-al 3-lea adult în cameră. Acesta va accepta partaj în cameră dublă sau va achita jumătate din suplimentul de cameră Single.

·   5. Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Rezerva online

Circuit LONDRA, Capitala de pe Tamisa - Avion