Home » Turism Extern » Islanda » Circuit IRLANDA- Avion


Circuit IRLANDA- Avion

Circuit IRLANDA- Avion - de la 419 EURO

Rezerva online

 Program

î  Ziua 1. Dublin-Rock of Cashel  (315km)

Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 06.30 pentru zbor Bucureşti- Dublin cu compania Blue Air. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer. Ne indreptam spre Rock of Cashel, unul din cele mai renumite si spectaculoase atractii irlandeze, impresionanta colectie de elemente arhitecturale din timpul civilizatiei celtilor. Cazare in zona Cashel.

 

î  Ziua 2. CORK- Castelul BLARNEY- KILLARNEY (115 km)

Mic dejun. Plecare spre Cork, al doilea oras al tarii, unde vizităm Primaria, Strada St. Patrick, English Market, Elizabeth Fort,  Catedrala St. Finbarre's. Nu departe de Cork, continam vizita cu Castelul Blarney, impozant si pastrand misterele secolelor trecute, precum legendara piatra a elocventei. Cazare la  Killarney.

 

î  Ziua 3. RING of Kerry-Killarney  (180km)

Mic dejun. Timp liber in Killarney sau optional excursie (25 euro) pe Ring of Kerry. Parcurgem cei cca. 180 km ai celei mai spectaculoase rute de coasta din Irlanda - Ring of Kerry, precum si obiective din Parcul National Killarney: Muckross House, Castelul Ross, Pasul Gap of Dunloe. Cazare la Killarney.

 

î  Ziua 4. Killarney- Cliffs of Moher- Cast. BURNATTY- Limerick- Dublin(390 km)

Mic dejun. Plecare spre Cliff of Moher, faleze de peste 200 m inaltime care se „pravalesc” in mare oferind privelisti care fac din Irlanda un taram unic. Apoi vizităm Castelul Bunratty si Limerick, al 3-lea oras ca marime din tara:  King John's Castle, Catedrala St. Mary, Universitatea. Sosire pentru cazare la Dublin.

               

î  Ziua 5. DUBLIN- Glendalough  (90 km)

Mic dejun.  Începem vizita în Dublin cu: Cast. Dublin, Catedrala St. Patrick's, Colegiul Trinity (una dintre cele mai faimoase universităţi din lume), iar la final faimoasa Fabrică Guinness. Timp liber in capitala Republicii Irlanda. Optional (15 euro) excursie la Glendalough,  impresionant ansamblu monahal din sec. al VI-lea, spectaculos amplasata pe malul unui lac glaciar. Cazare la Dublin.

 

î  Ziua 6. DUBLIN- BELFAST- Castelul DUNLUCE- GIANT`S CAUSEWAY  (350 km)

Mic dejun. Părăsim Dublinul şi înaintam spre nord către Belfast unde se vizitează: Catedrala, Primăria, Albert Clock, Cartierul Universităţii, Grădina Botanică. Timp liber la dispoziţia turiştilor (sugerăm vizita la Ulster Museum) sau excursie opţională pentru a admira Giant`s Causeway, o faleză unică prin simetria uimitoare

a zeci de mii de coloane de bazalt. În continuarea excursiei opţionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20€) se vizitează ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionantă stâncă şi martor a peste 7 secole de istorie dramatică. Întoarcerea la Dublin pentru cazare.

Ziua 7. DUBLIN- BUCURESTI

Transfer la aeroport la ora 06.30 pentru zbor la Bucureşti, unde aterizam în jurul orei 15.40.

 

 

* În 04.08 programul ofera o cazare supliment. la Belfast, apoi ultima cazare la Dublin:

 

î  Ziua 6. DUBLIN- BELFAST- Castelul DUNLUCE- GIANT`S CAUSEWAY  (350 km)

Mic dejun. Părăsim Dublinul şi înaintam spre nord către Belfast unde se vizitează: Catedrala, Primăria, Albert Clock, Cartierul Universităţii, Grădina Botanică. Timp liber la dispoziţia turiştilor (sugerăm vizita la Ulster Museum) sau excursie opţională pentru a admira Giant`s Causeway, o faleză unică prin simetria uimitoare a zeci de mii de coloane de bazalt. În continuarea excursiei opţionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20€) se vizitează ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionantă stâncă şi martor a peste 7 secole de istorie dramatică. Întoarcerea la BELFAST pentru cazare.

 

î  Ziua 7. BELFAST- DUBLIN (165 km)

Mic dejun. Timp liber pentru vizita individuala in Belfast. Transfer la hotelul din Dublin. Dupa amiaza timp liber pentru vizite individuale in Dublin. Cazare la Dublin.

 

î  Ziua 8. DUBLIN- BUCURESTI

Transfer la aeroport la ora 06.30 pentru zbor la Bucureşti, unde aterizam în jurul orei 15.40.

 

 

DATE DE PLECARE 2016

 

12.07

23.08      04.08*

Supl. SINGLE

COPIL  6-12 ani

Loc în cameră DBL

 

 419€        445€

155 €

395 €

 

ORAR DE ZBOR: CURSA BLUE AIR

 

Bucuresti  - OTOPENI      decolare ora   07.15         Aterizare DUBLIN     09.50

 

                      DUBLIN        decolare  ora  10.00         Aterizare OTOPENI  15.40

 

 

ATENŢIE !! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

 

note

1     În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

2     Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara.

3     Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.

4     Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.

5     Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.

6     Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

7     Multe hoteluri din Anglia, între care şi cele din lanţul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.

8     Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea sa îşi  dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.

Rezerva online

Circuit IRLANDA- Avion