Home » Turism Extern » America de Sud » Circuit America de Sud 2014 / Vacanta individuala: Atractiile din Peru, Chile, Argentina si Brazilia


Circuit America de Sud 2014 / Vacanta individuala: Atractiile din Peru, Chile, Argentina si Brazilia

Circuit America de Sud 2014 / Vacanta individuala: Atractiile din Peru, Chile, Argentina si Brazilia - de la 6850 USD

Rezerva online

Atractiile din Peru, Chile, Argentina si Brazilia

 

Itinerar:

 

 

 

 

 

Ziua 1 

 

 

Zbor spre Lima. La sosire, veti fi intampinati in aeroport si condusi la hotel de catre reprezentantul partenerului nostru local.

 

 

 

 

 

Ziua 2 

 

 

City tour privat in Lima, oras fondat in 1535 cunoscut si sub numele de Orasul Regilor, datorită frumuseţii sale şi arhitecturii coloniale. Cuzco, „Capitala arheologică a Americilor”, a fost capitala Imperiului Incaş. Este un oraş micuţ în Anzi, şi o combinaţie minunată între cultura incaşă şi cea spaniolă. Veti putea vizita centrul istoric, admira frumusetea Pietei San Martin, Catedrala, Palatul Guvernamental. Veti face o vizita si la San Francisco Convent, cladire datata din secolul al XVI-lea, unde veti avea ocazia sa ii vedeti catacombele. Veti fi condusi apoi prin zonele rezidentiale San Isidro si Miraflores.

 

 

 

 

 

Ziua 3 

 

 

Dimineata, veti fi condusi la aeroport pentru zborul spre Cusco. La sosire, veti fi intampinati si condusi la hotel.

 

 

 

 

 

Dupa amiaza, aveti programat un tur al orasului, cu vizite la: Templul Korikancha sau Templul Soarelui, la Catedrala si la Muzeul de Arta. Veti continua cu vizita la Fantanile Incasislor (Tambomachay), Puca Pucara (Fortareata Rosie), Amfiteatrul Kenko si la Fortareata Sacsahuaman. Dupa tur, va veti reintoarce la hotel.

 

 

 

 

 

Ziua 4 

 

 

Astazi veti face o excursie de o zi la Pisac, unde veti vizita o piata autentica si traditionala indiana.

 

 

Continuati prin Valea Urubamba spre Ollantaytambo, regiunea favorita a Incasilor. Pranzul, tip bufet, este inclus. Petreceti noaptea in Sacred Valley.

 

 

 

 

 

Ziua 5 

 

 

Dimineata veti fi condusi la statia de tren. Veti calatori prin Valea Scara a Incasilor pana in Orasul Aguas Calientes. Aici veti calatori cu autocarul spre orasul – citadela: Machu Picchu.

 

 

 

 

 

Ghidul Dvs. profesionist local (tur privat) va va conduce printre ruine si explica despre istoria Orasului Pierdut al incasilor, Machu Picchu.

 

 

Machu Picchu, faimoasa citadelă de munte, era cunoscut ca „Oraşul Pierdut al incaşilor” şi a fost descoperit abia la începutul secolului trecut. Se înalţă maiestuos printre nori şi dispune de palate, rezidenţe şi sanctuare, fiind înconjurat de un sistem sofisticat de terase.

 

 

 

 

 

Machu Picchu, Oraşul Pierdut al Incaşilor, a fost un oraş ceremonial şi agricol înfloritor, probabil poarta spre mlaştinile junglei Imperiului Incaş. Clădirile centrale au fost ridicate din pietre lustruite în stil Imperial Cuzco, deşi locul a fost probabil ocupat cu mult înainte ca incaşii să-şi fi început expansiunea. A fost asociat cu cultul pământului legat de frunzele de coca, un privilegiu al familiei regale incaşe şi al preoţilor. Veţi avea timp să savuraţi un prânz uşor sau o gustare şi să reveniţi la hotel când doriţi. Seara, vă veţi bucura de o cină minunată la hotel sau în Aguas Calientes.

 

 

 

 

 

Ziua 6 - Aug 11, 2011

 

 

Zi liberă. Puteţi alege să vă întoarceţi la Machu Picchu, să faceţi o excursie la Huayna Picchu sau să vă relaxaţi în satul Aguas Calientes cu izvoarele sale termale. După amiază, ne vom urca în trenul care ne va conduce înapoi în Cuzco. La sosire, transfer la hotel.

 

 

 

 

 

Ziua 7 

 

 

Transfer la aeroport pentru zborul catre Lima si imbarcarea pentru zborul spre Santiago. La sosire, veti fi intampinati la aeroportul din Santiago de catre ghidul local si condusi la hotel.

 

 

 

 

 

Ziua 8

 

 

Tur privat al Orasului Santiago. Veti vizita strazile principale ale orasului, Palatul neoclasic Moneda construit in secolul al XVIII-lea si unde acum se afla sediul guvernului,  Plaza de Armas, principalele zone unde se afla catedralele, Muzeul National de Istorie, Posta Centrala, Parque Forestal, Muzeul de Arta si Santa Lucia Hill. Veti continua spre zona boema Bellavista unde va veti putea urca pe dealul San Cristobal Hill pentru o priveliste panoramica a Muntilor Anzi. Turul se incheie cu o vizita a satului Los Graneros del Alba (inchis lunea; o alternativa va fi oferita turistilor). Reintoarcere la hotel.

 

 

 

 

 

Ziua 9 

 

 

Astazi veti face o excursie privata de o zi la Vina del Mar si Valparaiso. Calatoriti prin vaile Curacaví si Casablanca. Zona este renumita pentru productia sa de vin. Va veti opri pentru a degusta vinul si vizita vinariile locale. Continuati calatoria pe coasta si vizita plajele zonei Reñaca si orasul Vina del Mar, cunoscut ca Orasul Gradinilor datorita parcurilor si strazilor impodobite cu flori. Vizitati Cazinoul de pe coasta iar dupa amiaza veti ajunge in pitorescul port Valparaiso, construit in secolul XVI-lea, declarat acum Sit UNESCO datorita arhitecturii si dezvoltarii urbane. Vizitati Muzeul Casa lui Pablo Neruda, La Sebastiana dupa care va veti reintoarce la Santiago.

 

 

 

 

 

Ziua 10 

 

 

Excursie de o zi la vinariile: Cousiño Macul winery si Concha y Toro.

 

 

Astazi veti vizita doua dintre cele mai vechi vinarii din Chile: Viña Cousiño Macul, fondata in 1856, inca in proprietatea directa a urmasilor lui Matías Cousiño, fondatorul vinariei si proprietarul minelor de carbune  Lota din sudul tarii. Veti avea timp sa luati pranzul (neinclus in tarif) dupa care veti continua cu vizita la vinaria Viña Concha y Toro, fondata in 1883 de catre Don Melchor Concha y Toro, reprezentand astazi cel mai mare producator de vinuri pentru export din Chile. Spre seara va veti reintoarce la Santiago de unde veti fi condusi la hotel.

 

 

 

 

 

 

Ziua 11 

 

 

Veti fi condusi la aeroport pentru zborul spre Buenos Aires, Argentina. La sosire veti fi intampinati si transferati la hotel.

 

 

 

 

 

Seara: tango show

 

 

Veti avea parte de un spectacol inedit de tangou, protagonisti fiind cei mai buni dansatori si cantareti locali, in timp ce veti savura o cina delicioasa Esquina Carlos Gardel (inclus in tarif: 3 feluri de mancare si vin Argentinian)

 

 

 

 

 

Ziua 12 

 

 

Tur privat al oraşului Buenos Aires, un oraş impresionant care combină atmosfera unui oraş vechi european cu caracteristicile unei capitale din America Latină. În cadrul acestui tur, veţi înţelege mai bine caracteristicile, istoria, arhitectura, cultura şi cele mai bune poveşti ale sale. Veti vizita centrul oraşului, San Telmo, La Boca, Puerto Madero şi Palermo, cu opriri în Plaza de Mayo, Caminito şi La Recoleta.

 

 

 

 

 

Ziua 13

 

 

Fiesta Gaucha

 

 

Excursie pe întreaga zi la o estancia pentru un prânz tipic cu grătar şi un spectacol folcloric / gaucho. Aici veti învăţa despre obiceiurile gauchos argentinieni şi abilităţile lor pe cai, care vă vor tăia respiraţia. Carnea va fi gătită a lo gaucho în aer liber pe grătar. Prânzul şi băuturile sunt incluse. După amiaza reveniţi la Buenos Aires. Durata: 6 ore. Se organizează în fiecare zi cu excepţia zilei de marţi.

 

 

 

 

 

Ziua 14 

 

 

Dimineaţa, transfer la aeroport pentru zborul spre Puerto Iguazu. Întâmpinare la aeroportul Puerto Iguazu şi transfer la hotel. După amiaza liberă sau puteţi alege unul din tururile opţionale. Tur opţional de după amiază pe partea braziliană a cascadelor. 

 


 

 

Ziua 15 

 

 

Un tur de dimineaţă cu ghid pe partea argentiniană a cascadelor. Sunteţi preluat de la hotel şi condusi la centrul pentru turişti din interiorul Parcului Naţional Iguazu. Pentru a ajunge de la centru până la începutul cărării superioare, inferioare şi la Gâtlejul Diavolului, veţi urca într-un trenuleţ care merge de la centrul pentru turişti până la cărări şi între acestea. Puteţi să faceţi şi o plimbare până la cărarea superioară şi inferioară dar nu puteţi ajunge pe jos la Gâtlejul Diavolului pentru că acesta se află la mai mult de 4 km de centru.

 

 

Marea Aventură: acest tur combină o excursie prin junglă cu o excursie cu barca spre cascade. Excursia începe în jungla Parcului Naţional în vehicule 4 x 4 fără plafon pentru cea mai bună vizibilitate a copacilor şi pentru a putea face fotografii de bună calitate. Apoi luăm o barca zodiac în amonte pe Râul inferior Iguazu pentru a descoperi cascadele încetul cu încetul cu o vedere panoramică asupra cascadelor Iguazu. Fiţi pregătiţi să vă udaţi în preajma cascadelor! După amiaza reveniţi la hotel.

 

 

Notă: acest tur cu barca implică puţin trekking şi urcarea unor scări abrupte. Trebuie să aveţi o condiţie fizică cât de cât bună pentru că poate deveni obositor. 

 

 

 

 

 

Ziua 16

 

 

Dimineata veti avea parte de un tur privat cu vizitarea cascadei din partea braziliana dupa care sunteti condusi la aeroport pentru zborul spre Rio de Janeiro. La sosire veti fi intampinati si condusi la hotel. Dupa amiaza o aveti libera pentru explorarea orasului pe cont propriu.

 

 

 

 

Ziua 17

 

Tur privat: Sugar Loaf, Muntele Corcovado si Padurea Tropicala Tijuca

 

 

Veti fi condusi spre vestitele plaje Rios pana la statia telecabinei Praia Vermelha de unde veti urca spre Muntele Urca. Suisul Dvs. continua spre varful Muntelui Sugar Loaf. Va veti continua calatoria spre Padurea Tijuca cand va veti afla in apropierea Statuii lui Christos. Veti avea parte de o panorama incantatoare asupra Orasului Rio de Janeiro. Pranzul este inclus.

 

 

 

 

 

Ziua 18 

 

 

Zi libera pentru explorarea orasului Rio pe cont propriu. Puteti insa opta si pentru alte excursii/tururi de o zi cu ghid local.

 

 

Rio la caderea noptii! Va vom lua de la hotel si conduce la unul dintre cele mai rafinate restaurante pentru un show de samba si cina. Samba show include "mulatas" si "batuqueiros", ritmuri braziliene, folclor si costume de carnaval. Cina si transferurile sunt incluse in tarif.

 

 

 

 

 

Ziua 19 

 

 

In ultima Dumneavoastra zi in Brazilia, bucurati-va de plaja! Petreceti noaptea in Rio.

 

 

 

 

 

Ziua 20 

 

 

Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre casa.

 

 


 

 

Tarife in dolari SUA/persoana:

 

 

 

 

 

Categoria de cazare 3 stele:

 

 

Dubla, loc in camera dubla: 6.850$

 

 

Tripla, loc in camera tripla: 6.650$

 

 

 

 

 

Tarif zbor in dolari SUA/persoana:

 

 

Cotatie Zboruri: 1.890$ (taxe incluse)

 

 

Bucuresti – Lima

 

 

Rio - Bucuresti

 

 

 

 

 

Tariful include:

 

 • Zborurile din itinerar (detalii mai jos)
 • Cazarea conform itinerar cu mic dejun continental inclus
 • Excrsiile conform itinerar cu ghid insotitor vorbitor de limba engleza
 • Taxele de intrare la obiectivele din itinerar
 •  

 • Toate transferurile dintre aeropoarte si hoteluri, asistenta la bagaje si mesele, conform itinerar. Taxele de aeroport locale nu sunt incluse si se platesc local.

 

 

 

 

 

Tariful nu include:

 

 • Zborurile din Bucuresti si retur (detalii mai jos)
 • Excursiile optionale care se achita la fata locului
 • Cheltuieli personale (telefon, programe speciale TV, minibar, etc)
 • Asigurare medicala (obligatorie)
 • Tip/gratuities/ bacsisuri
 •  

 • Mesele, bauturile (in afara de cele incluse in itinerar)

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii despre cazare:

 

 

 

 

 

Lima: Hotel Casa Andina Classic

 

 

Cuzco: Hotel Casa Andina Classic

 

 

Sacred Valley: Hotel Pakaritampu  

 

 

Machu Picchu: Hotel El Mapi

 

 

Santiago: Hotel Galerias  

 

 

Buenos Aires: HJ Boutique Hotel

 

 

Iguazu: Hotel La Cantera  

 

 

Rio de Janeiro: Copa del Sur

 

 

 

 

 

 

 

 

 Orar zboruri din Bucuresti si retur neincluse in tarif:

 

 

 

 

 

1 AF1089K 06AUG J OTPCDG SS1 710A 920A

 

 

2 AF 440T 06AUG J CDGLIM SS1 1040A 355P

 

 

3 AF 443V 25AUG Q GIGCDG SS1 420P 800A 26AUG

 

 

4 AF1888V 26AUG F CDGOTP SS1 1025A 215P

 

 

 

 

 

Orar zboruri din itinerar incluse in tarif:

 

 

 

 

 

1 LA2037H 08AUG M LIMCUZ HK1 1140A 1255P /DCLA*7UP26V /E

 

 

2 LA2018B 12AUG F CUZLIM HK1 935A 1055A /DCLA*7UP26V /E 3 LP5637S 12AUG F LIMSCL HK1 1250P 515P /DCLP*7UP26V /E 4 LA4643S 16AUG T SCLEZE HK1 1100A 205P /DCLA*7UP26V /E

 

 

 

 

 

5 LA4024H 19AUG F AEPIGR HK1 1145A 130P /DCLA*7UP26V /E

 

 

7 JJ3186Q 21AUG S IGUGIG HK1 930A 1125A /DCJJ*7UP26V /E

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota:

 

 

•          Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de Autoritatea Turistica a tarii conform standardelor locale.

 

 

•          In derularera excursiei pot aparea situatii de forta majora cu consecinte asupra programului turistic  (intirzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program datorate conditiilor meteo, grevelor, etc). In aceste cazuri agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cele  de mai sus mentionate

 

 

•          In cazul in care unui turist i se va interzice, de catre autoritatile de frontiera, iesirea sau intrarea din/in tara respectiva, acestuia nu i se mai poate restitui nimic din contravaloarea excursiei

 

 

•          Conditiile de inscriere, modificare sau anulare sunt cele trecute in contractul de prestari servicii al agentiei.

 

 

 

 

 

Deoarece vizitati Peru inante de a vizita Brazilia, este necesar sa faceti vaccinul impotriva febrei galbene si sa aveti documentele justificatoare la Dumneavoastra.

 

 

 

 

 

Această excursie poate fi personalizată pentru a se potrivi datelor dumneavoastră de călătorie şi cerinţelor dumneavoastră speciale prin adaugarea/excluderea de nopti, excursii, nivel diferit de cazare. Oferim o selecţie de hoteluri de 3, 4, 5 stele şi deluxe.

 

 

Aceasta este o cotatie. Tariful final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor  si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.

 

Rezerva online

Circuit America de Sud 2014 / Vacanta individuala: Atractiile din Peru, Chile, Argentina si Brazilia