Home » Turism Extern » Franta » Paris » Circuit - Paris Magique


Circuit - Paris Magique

Circuit - Paris Magique - de la 295 EURO

Rezerva online

 Program

î Ziua 1. Bucureşti - Paris  

Prezentare în Aerop. Bucureşti OTOPENI la ora 05.00 pt. zbor Bucureşti-Paris cu compania Tarom. De asemenea se pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din alte oraşe ale ţării direct pentru destinaţia Paris şi care au zboruri apropiate ca dată cu datele acestei excursii. După aterizarea la Paris, transfer la hotel. În continuare, program liber, la dispozitia turiştilor. Cazare la Paris.

 

î Ziua 2. PARIS- VERSAILLES

Mic dejun. Timp liber sau, opţional, excursie pentru a vizita somptuosul Palat de la Versailles şi grădinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence, L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle. Întoarcere la hotel utilizând transportul  public. Cazare la Paris.

 

î Ziua 3. PARIS- L`Ille de la Cite, Montmartre

După micul dejun, începem explorarea oraşului utilizând transportul public: L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversăm  într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon şi Grădinile Luxembourg. Seara, timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilică Sacre Coeur şi pitoreasca Place du Tertre. Întoarcere  la hotel pentru cazare.

 

î Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU- VAL. LOIREI (470 km)

Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie opţională (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.

 

î Ziua 5. PARIS- DISNEYLAND

Mic dejun. Timp liber în Paris, paradis al pasionaţilor de shopping, iar pentru "copiii” de toate vârstele sugerăm o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). În Paris nu rataţi impozantul Dom al Invalizilor, mormântul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea in Turnul Eiffel. Cazare la Paris.

 

î Ziua 6. Au revoir PARIS

După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Timp liber în Paris. Transfer la ora 15.00 la aeroportul  Charles de Gaulle din Paris pentru zbor la Bucureşti sau la aeroporturile de destinaţie din ţară. Sosire la Bucureşti în jurul orei 20.10.

 

 

 

 

DATE DE PLECARE 2016

31.05

18.06

30.06, 11.07, 31.07, 04.08, 13.08, 19.08

27.08, 08.09

Supl. SGL

Copii   6-12 ani

Hot. IBIS (sau similar)- (MD bufet) 2*+ suburbii  Paris

295 €

315

325 €

135 €

Reducere 35 €

 

Hotel IBIS (sau similar)- (MD bufet)  3* in Paris

355 €

355

365

155€

Reducere 35 €

 

 

 

ORAR DE ZBOR : COMPANIA  TAROM

 

Bucuresti – OTOPENI     decolare ora  09.15      Aterizare   PARIS - CDG 11.35

     PARIS - CDG  decolare  ora  16.20     Aterizare   OTOPENI  20.10

 

     Note

1     În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

2     Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al carui ghid va insoti si turistii sositi cu avionul.

3     Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.

4     Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.

5     Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.

 

Rezerva online

Circuit - Paris Magique