Home » Turism Extern » Cehia » Cehia, Germania – Avion


Cehia, Germania – Avion

Cehia, Germania – Avion - de la 195 EURO

Rezerva online

 Program Cehia - Germania

î Ziua 1. BUCUREŞTI - PRAGA

Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 06:00 pentru zbor Bucureşti - Praga cu compania CSA. După aterizare, transfer la hotel pentru cazare, apoi program liber la dispoziţia turiştilor. Cazare la Praga.

 

î Ziua 2. PRAGA

Mic dejun. Praga găzduieşte anual milioane de turişti atraşi de splendida armonie arhitecturală a diferitelor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oraş cu Mănăstirea Loreta, Hradul - considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor în Piaţa Vaclavske. Seara opţional, Croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pentru cină). Cazare la acelaşi hotel în Praga.

 

î Ziua 3. Praga- KARLSTEIN- KARLOVY VARY- Praga

Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională (Karlovy Vary- Karlstein 25+ 10 €) la Karlovy Vary, care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri întâlnite în cale. La întoarcerea spre Praga, vizităm renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situată foarte aproape de Castelul Karlstein. Turiştii care nu doresc vizitarea fabricii vor avea timp la dispoziţie pentru vizitarea individuală a Castelului. Întoarcere la Praga pentru cazare.

 

î Ziua 4. Praga- DRESDA- Praga

Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie (30 euro) în Germania la Dresda. Aici superbele edificii baroc şi rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor aliate din cel de-al 2-lea Război Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului şi a Palatului Zwinger, au redat oraşului farmecul de odinioară. Întoarcere la Praga pentru cazare.

 

î Ziua 5. Praga- Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la Bucureşti.

 

 

 

 

 

 

DATE DE PLECARE 2016

13.05, 27.05

16.06,

 01.07

21.07, 05.08, 15.08, 31.08, 09.09

Supl. SINGLE

Copii 6-12 ani

Hotel 3* în Praga / loc in DBL

195 €

205 €

215 €

65 €

Fara

reducere

 

Hotel 4* în Praga / loc in DBL

215 €

225 €

235 €

79 €

 

 

               

 

HOTEL OLYMPIC TRISTAR 3* (sau similar )  http://www.olympik.cz/cz/tristar/

Este situat aproape de centrul oraşului, la 5 min. de staţia de metrou linia B şi doar câteva staţii de centru. Hotelul oferă restaurant, room service. Camerele au telefon, TV satelit şi baie cu duş.

 

HOTEL OLYMPIC PRAGUE 4*  (sau similar) www.olympik.cz/cz/olympik/ Este amplasat la câţiva zeci de metri faţă de hotelul Olympic Tristar, aproape de centrul oraşului şi de staţia de metrou.  Renovat şi modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri şi de 319 camere echipate cu baie, aer condiţionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif.

 

ORAR DE ZBOR – TAROM

 Otopeni 08.05     Praga   09.00

 Praga   09.45       Otopeni   12.35

 

 

note

 

1    În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

2    Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.

3    Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.

4    Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.

Rezerva online

Cehia, Germania – Avion