Home » Vacante de Aventura » Tanzania » CIRCUIT SAFARI IN TANZANIA


CIRCUIT SAFARI IN TANZANIA

CIRCUIT SAFARI IN TANZANIA - de la 5800 EURO

Rezerva online

 ITINERARIU

 

Ziua 1

Zbor de noapte spre Dar es Salaam

 Ziua 2

La sosire veti fi transferati la hotelul dumneavoastra in Dar es Salaam.

 Ziua 3

Trezirea este dimineata devreme pentru un zbor catre Arusha. Odata ajunsi acolo, veti fi transferat in Parcul National Tarangire. Veti fi intampinati cu o gustare rece si transferati in tabara dumneavoastra.  Dupa amiaza veti face primul tur safari dupa care, seara, va reintoarceti in tabara pentru cina si diverse activitati relaxante.

 Ziua 4

Mic-dejunul va fi foarte devreme si apoi veti pleca din nou in expeditie. Pentru masa de pranz puteti opta pentru gustare rece (picnic) sau va puteti reintoarce in tabara. Safariul continua dupa-amiaza pana seara tarziu cand va intoarceti pentru cina si diverse activitati.

 Ziua 5

Trezirea dimineata devreme pentru a pleca intr-o expeditie matinala urmata de transferul catre Craterul Ngorongoro. Dupa masa de pranz va veti plimba pe dealurile Ngorongoro impreuna cu un ghid local, vizitand toate imprejurimile.

 Ziua 6

Mic dejun matinal si plecare in safari spre crater. Puteti reveni pentru pranz sau, la alegere, puteti opta pentru hrana rece. Dupa amiaza tarziu veti reveni in tabara, unde veti lua cina si va veti relaxa alaturi de entertaineri.

 Ziua 7

Trezirea dis de dimineata pentru safari, dupa care veti fi transferati in tabara din Rezervatia Serengeti unde va veti petrece toata ziua. Seara, la intoarcere, veti fi intampinati cu cina.

 Ziua 8

Trezirea dis de dimineata pentru safari care va fi intins pe toata durata zilei. (pranzul il veti lua la pachet). Seara, la intoarcere, veti fi intampinati cu cina si activitati relaxante.

 Ziua 9

Trezirea dis de dimineata pentru safari care va fi intins pe toata durata zilei. (pranzul il veti lua la pachet). Seara, la intoarcere, veti fi intampinati cu cina si activitati relaxante.

  Ziua 10

Mic dejun matinal si plecare spre Parcul National al Lacului Manyara unde veti avea parte de un picnic de neuitat. Noaptea o veti petrece in Parcul National, intr-o coliba traditionala in Lake Manyara Serena

 Ziua 11

Dupa micul dejun va veti imbarca spre Arusha unde veti lua pranzul la Hotel Kibo Palace inainte de a fi transferati spre aeroportul Kilimanjaro de unde veti zbura inapoi spre Dar es Salaam. La alegerea dumneavoastra, puteti opta pentru o prelungire a sejurului.

 

 Transportul Romania-Tanzania si retur nu este inclus in pret. 

Taxele de aeroport pentru zborurile locale nu sunt incluse in pret.

 Pentru a va putea bucura de aceasta vacanta de neuitat este necesar sa va vaccinati impotriva malariei, febrei galbene.

 

De asemenea, pentru a evita orice intarziere, obtinerea vizei trebuie programata din timp! 

Rezerva online

CIRCUIT SAFARI IN TANZANIA