Home » Turism Extern » Cehia » 1 DECEMBRIE LA PRAGA


1 DECEMBRIE LA PRAGA

1 DECEMBRIE LA PRAGA - de la 275 EURO

Rezerva online

  

 

 

 

 

1 DECEMBRIE LA PRAGA

 

Perioada: 27.11  - 01.12.2015

(5 zile / 4 nopti)

 

 

SERVICII INCLUSE

·         transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM;

·         4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Park 4* www.parkhotel-praha.cz (sau similar);

·         tur panoramic de oras;

·         transferuri aeroport – hotel – aeroport;

·         insotitor roman de grup.

 

NU SUNT  INCLUSE

  • taxele de aeroport 135 EURO/ persoana – pot suferi modificar;
  • intrarile la obiectivele turistice;

§  asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);

§  asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);

  • excursiile optionale;
  • bacsisuri pentru soferi si ghizi locali (se practica).

 

ORAR DE ZBOR

 

27.11 Bucuresti 08:05 – Praga 09:00

01.12 Praga 09:45 – Bucuresti 12:35

 

 

PROGRAM

 

Ziua 1 (27.11): BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Park 4* sau similar.

Ziua 2 (28.11): PRAGA – Pietele de Craciun / DRESDA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi in Pietele de Craciun care se deschid astazi sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Seara, retur la Praga si cazare.

Ziua 3 (29.11): PRAGA

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Kutna Hora, vechi oras medieval din secolul XIII, situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras dupa Praga. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al Republicii Cehe.

Ziua 4 (30.11) KARLOVY VARY (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere.

Ziua 5 (01.12): PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti (09:45). Sosire la Bucuresti la ora 12:35.

 

Rezerva online

1 DECEMBRIE LA PRAGA