Home » Turism Extern » Franta » Paris » Circuit - Paris 8 Martie 2016


Circuit - Paris 8 Martie 2016

Circuit - Paris 8 Martie 2016 - de la 399 EURO

Rezerva online

 Paris 8 Martie 2016

Ziua 1

(05.03)

BUCURESTI – PARIS

Intalnire la ora 05:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si plecare spre Paris cu compania Air France. Sosire la Paris la ora 09:15,  transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu autocarul. Timp de 3 ore vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. 3*. Dupa tur, transfer si cazare la hotel FRANCE VILLEJUIF 3* sau similar. Seara,  plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Champs Elysees.

Ziua 2

(06.03)

 

PARIS

Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa-amiaza, va propunem vizita individuala a celui mai mare muzeu de istorie si arta din Franta, Louvru. Astazi (06 Martie 2016), fiind prima duminica din luna, intrarea la Louvru este gratuita.

Ziua 3

(07.03)

VALEA LOIREI (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Seara, cazare la hotel in Paris.

Ziua 4

(08.03)

PARIS

Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa o scurta pauza de pranz, continuam cu plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (exterior). Seara, va invitam la o frumoasa croaziera pe Sena pentru a incheia intr-un mod placut aceasta zi de 8 Martie.

Ziua 5

(09.03)

 

 

FONTAINBLEAU SI VERSAILLES (optional)

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainebleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si Palatul Versailles sau timp liber pentru plimbari individuale, cumparaturi sau diverse vizite propuse de insotitorul de grup, precum Domul Invalizilor, locul unde se afla mormantul marelui Napoleon. Tot aici, pasionatii pot vizita un interesant si cuprinzator muzeu al armelor. Dupa o scurta pauza de cafea la una din cochetele cafenele, puteti urca in Turnul Eiffel pentru a admira Parisul de la inaltime.

Ziua 6

(10.03)

 

PARIS – BUCURESTI

Mic dejun.  Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru vizita si cumparaturi in renumitul cartier La Defense. Transfer la aeroport  pentru imbarcare cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 19:10. Sosire la ora 23:00.

 

 

PRET/persoana: 399 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 220 EURO

A treia persoana (copil sau adult, la cerere): 390 EURO

SERVICII INCLUSE: 

·       transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE;

·       5 nopti cazare cu mic dejun la hotel FRANCE VILLEeJUIF 3* sau similar;

·       tur panoramic de jumatate de zi cu autocarul;

·       croaziera pe Sena de o ora;

·       transferuri aeroport – hotel – aeroport;

·       insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

·       taxele de aeroport: 150 EURO / persoana (pot suferi modificari);

·       asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);

·       asigurarea storno (optionala, polita storno se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a  Pachetului de Servicii Turistice);

·       intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

 

ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE), COMPANIA AIR FRANCE:

05.03.2016: Bucuresti 07:05 – Paris 09:15, AF 1089

10.03.2016: Paris 19:10 – Bucuresti 23:00, AF 1088

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

Rezerva online

Circuit - Paris 8 Martie 2016