Pentru noi, cei de la Destination Travel, staţiunile unice şi călătoriile luxoase au devenit o pasiune – una care trebuie împărtăşită – cu toată bucuria, bogata experienţă, frumuseţea şi minunăţia. Forţa motrice entuziasmează personalul dedicat şi adaugă acea atingere de baghetă magică care ne uneşte şi care pătrunde în fiecare aspect al călătoriei dvs. cu noi. Aceasta se exprimă în grija cu care vă planificăm fiecare călătorie, gândindu-ne în permanenţă doar la interesele dvs. personale.

 

Itinerariile noastre personalizate îmbină istoria, explorarea, aventura, cultura, ocaziile de interacţiuni sociale cu timpul liber care vă permite să descoperiţi şi mai multe pe cont propriu. Aceste itinerarii sunt creative şi cuprinzătoare şi sunt schiţate în special pentru a vă oferi o experienţă cât mai completă.

 

Majoritatea vacantelor au opţiuni şi extinderi care pot fi adăugate dacă doriţi. Mai mult decât atât, oricare tururi pot fi combinate pentru a răspunde cerinţelor dvs. personale, iar dacă ne veţi împărtăşi interesele dvs., vă asigurăm că itinerariul dvs. le va respecta întocmai.

 

Deoarece bucătăria reprezintă o parte integrală a specificităţii fiecărui colţ al lumii, vă încurajăm să gustaţi mâncarea din ţările în care călătoriţi – cu toată diversitatea ei. Cinele à la carte, vă oferă cea mai largă varietate. Boutique-urile hotelurilor şi proprietăţilor private unde veţi sta sunt cel mai adesea cele mai bune locuri pentru a cunoaşte mâncarea tradiţională. Ghidul şi însoţitorii vă sunt întotdeauna la dispoziţie pentru a vă ajuta să alegeţi un restaurant care să corespundă preferinţelor dvs. personale.  

 

De fapt, una dintre caracteristicile cele mai de succes o reprezintă însoţitorii şi ghidul. Orice fel de sfat doriţi, spre exemplu despre un teatru bun, despre ceea ce doriţi să cumpăraţi, sau altele, ştiţi cui să va adresaţi pentru a afla o soluţie personalizată. Ghidul care vă stă la dispoziţie va fi atent la toate detaliile, lăsându-vă complet liberi pentru a vă putea bucura de călătorii. În plus, aceştia sunt sensibili la răspunsurile şi nevoile dvs. şi sunt capabili să adapteze un set de tururi pentru a vă respecta interesele.

 

Cazarea este  asigurată de o asociaţie de boutique-uri unice, luxoase şi hoteluri private contemporane. Toate au fost recomandate şi selectate cu grijă, nu doar pentru calitatea serviciilor oferite dar şi datorită bogatei experienţe. Anumite itinerarii vă pot îndepărta de la drumul bine delimitat pentru turişti şi de la cazarea luxoasă. Dar, fie că sunt campinguri sau hoteluri mai mici, confortul dvs. reprezintă întotdeauna prioritatea noastră.

 

De fiecare dată când călătoriile cu trenul fac parte din itinerariu dvs., alegerea este a dvs. Puteţi opta pentru modul dvs. preferat de transport. Oricum, deşi poate nu sunteţi obişnuit cu trenurile sau cu staţiile în  general, cea mai bună clasă va fi rezervată pentru dvs., astfel încât să călătoriţi cât mai confortabil. Cât despre călătoria cu avionul putem face rezervări la cele mai competente companii naţionale.

Noi cunoaştem specificitatea ţărilor respective, le înţelegem particularităţile, iar acest lucru vă poate călăuzi călătoria, vă poate deschide noi oportunităţi, permiţându-vă introspecţii, creând posibilităţi de interacţiune, care nu v-ar fi putut fi accesibile altfel. La fiecare destinaţie, confortul şi interesele dvs. vor fi garantate deoarece noi am încercat şi am testat fiecare aspect în parte. Noi monitorizăm fiecare feedback astfel încât standardele să fie menţinute şi continuăm să oferim experienţa unei călătorii fără pereche pentru fiecare oaspete în parte. 

 

Agenţia noastră trasează itinerariul, organizează tururi, urmăreşte confortul dvs., vă răspunde cerinţelor. Dar aceasta reprezintă doar o parte din ceea ce facem. La Destination Travel noi planificăm călătoriile – călătorii de descoperire, de revelaţie, de realizare; călătorii care vă vor ghida până la capătul căutării dvs. personale în vederea unei experienţe cu adevărat exotice asa ca nu ezitati sa optati pentru o vacanta customizata potrivita dorintelor Dvs.

 

Vă mulţumim pentru timpul alocat vizitării acestui site web şi sperăm să vă oferim o vacanţă de neuitat.

 

Echipa Destination Travel